Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy elélvezek csókolózás közben?
Figyelt kérdés
17/f2011. okt. 9. 23:06
11/19 anonim 

válasza:

12/19 anonim 

válasza:

Amúgy meg nem gáz, próbáld szoktatni magadat a gondolathoz és egy idő után már nem fogsz rögtön elsülni.
13/19 anonim 

válasza:

azt már te fogod álmodni... legalább legyen egy jó éjszakád ha más nem...
14/19 anonim 

válasza:

Nem! De a korai magömlésnek is megvannak az előnyei, pl nem kell annyit fizetned telefonszexért.
15/19 anonim 

válasza:

Biztos sokat matyiztál és ez lett az eredménye.....
elég ciki.... így bele se kezdj a szexbe mert oltári cink lesz.
ha szerencséd van "kinövöd"
19F
16/19 A kérdező kommentje:
miért baj szexnél?
2011. okt. 10. 17:40
17/19 anonim 

válasza:

Ha túl hamar elélvezel az nem jó szexnél, akkor király ha sokáig bírod.
18/19 Koczák István válasza:
Kend be fasztumgélel!!!
19/19 anonim 

válasza:

Hát idővel szerintem kontrollálható.. Nekem olyan volt hogy nagyon felizgultam a lány baromi alacsony volt és vad csókolozás közben hirtelen gatyán keresztül gyomrom böktem a csajt úgy felizgultam hogy vigyázzba vágta magát az őrmester. :) Meglepődött a csaj de tetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!