Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen nagyon szeretnék gyereket. Ez normális?
Ez teljesen normális , mondjuk ne rá egy évre akarj gyereket XD. Én is szeretném ha majd lenne egy fiam akivel majd elmehetek Fradi meccsekre ,de ez még messze van. 17/F
Majd ha kB 28 éves leszek.
Velem ez mindig akkor fordul elő, ha egy harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatba kerülök. Mint például most. Azelőtt teljesen lesújtott volna, ha véletlen teherbe esek, még ha van párom, akkor is... de most egész másképp fognám fel annak ellenére, h még nem tervezzük.
22/L
Basszus, nem értem miért jön mindenki azzal hogy hülye a kérdező.
Nem azt írta, hogy most azonnal akar szülni egy gyereket, csak azt, hogy rátört egy kicsit a vágy. Én is szeretnék babát, mégsem csinálok, mert tudom, hogy most nem lenne megfelelő több szempontból sem.
Egyébként szerintem normális:) Ez a nőkben tényleg kódolva van:) Én sokáig nem rajongtam a gyerekekért, aztán nyáron szülészeten voltam gyakorlaton, és azóta tisztára bepörgök, ha látok egy babát vagy terhes kismamát:D
Tök jó lenne egy bébi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!