Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok napjainkban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok napjainkban az egyetlen akit ilyenért szemétnek titulálnak?

Figyelt kérdés

Szóval tartottam egy bulit..sorban mentek haza az emberek...végül egy lányismerősöm maradt utoljára akit marasztaltam(nem volt nehéz) éshát lényeg a lényeg:szexeltünk egy hatalmasat.

Aztán már a következő napon hívogatott hogy mikor fogunk találkozni stb.Én erre mondtam hogy hát nem szeretem őt nem akarom feleségül venni szóval nem is akarok vele járni.Az hogy volt szex az egy dolog de még a lihegés közben sem hitegettem azzal hogy komolyat akarnék tőle.

Persze most a többieknek úgy jött le hogy kihasználtam.Mivel is?

2011. okt. 9. 21:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem hasznéltad ki..naiv a csaj ,egyből levehette volna,hogy ennyit akarsz és ennyi lesz. Ezt bárki levette volna,akinek van esze. Neki nincs úgy látszik. Ettől nem vagy szemét..az én szememben is az a szemét,aki ugyanezért hónapokig hiteget egy lányt..te egyenes voltál.

23/L

2011. okt. 9. 22:06
 12/27 anonim ***** válasza:

Igen a mikró per ... :)

Kösz a zödet...nem kellett volna... :)

Legközelebb elővigyázatosabb leszel és csak anyit mondasz neki hogy csak erre az egy alkalomra!!!

A lányt megbántottad,ergo akkor megérdemled a BUNKó jelzőt,a csaj viszont egy ribi ha csak így széteszi magát akárkinek és megérdemli amit vele tettél.De ez akkor sem volt szép dolog tőled!!!Neked sem esne jól ha valakibe netán bele szeretsz és az illető jól át bsz a palánkon!!!!Mert ugye bár ez előfordulhat akárkivel....Finomítsál a módszereden hogy a pi csáknak kevésbé fájjon!!!Ennyit szerintem megtehetsz!!!

2011. okt. 9. 22:07
 13/27 anonim ***** válasza:
korotok?
2011. okt. 9. 22:09
 14/27 A kérdező kommentje:
a lány 20volt én már azért öregebb vagyok(25)
2011. okt. 9. 22:14
 15/27 anonim ***** válasza:
60%
Buta ribi a csaj, te meg annak rendje és módja szerint megláttad benne a lehetőséget. Jár a pacsi tőlem is :D A többieknek meg magyarázd el h mi volt, ha nem hülyék akkor megértik. Én se jártam az összes csajjal akit megb*sztam.
2011. okt. 9. 22:15
 16/27 anonim ***** válasza:
71%

figyelj...azért figyelmezhetted volna, hogy nem hosszútávra tervezel.

De ha már belement helyesen jártál el.

Ő 1 hülye RIBANC, te pedig 1 sima partiköcsög vagy.

ennyi.

se több se kevesebb.

2011. okt. 9. 22:20
 17/27 anonim ***** válasza:
53%
Elismerés. Ne foglalkozz a fenti feminista hozzászólásokkal. A sexhez két ember kell, nem csak 1. nem használtad ki egyáltalán ez a csaj döntése is volt. Mi van, ha ő használt ki téged? Ez a kommentelők agyában meg sem fordul?
2011. okt. 9. 22:42
 18/27 anonim ***** válasza:
60%
Tudod mi a legszánalmasabb? A mentegetőzés. Szerinted más hülyesége csökkenti a te hülyeséged mértékét. Nem így van, ne másokkal foglalkozz, vagy ha már azt teszed, foglalkozz a másik oldallal is, azokkal is, akikbe több szorult annál, minthogy "csak szex"eljenek bárkivel is. (igen, a csaj is hülye, hogy belement ebbe, de te ettől ugye nem leszel kevésbé hülye)
2011. okt. 9. 22:48
 19/27 A kérdező kommentje:

hogyis volt az a régi sláger(szüleim hallgatták)"mindig azt mondják hogy legyek jó de miért mindig csak én csak én legyek a jó"

a kérdésem is pontosan erre tapint rá.mindenki másnál szemet huny a környezete az ilyen "csak szexeltünk és kész"dologra de engem leszólnak leokádnak hogy"miért tetted ezt csakmert más(azaz mindenki más) ezt teszi attól még te hogy mered"

bennem egy világ dőlt össze ballagási banketten.egyházi suliba jártam ahol ugye szajkózták keményen ezeket a csak 18év felett de lehetőleg akkor is majd csak életed párjával dolgot.én ezt full komolyan vettem.majd a banketten mintegy vígjáték balekja szembesültem osztálytársaim ittasan elmesélt nosztalgiáival.azaz kiderült hogy míg én jófiú módra szűzieskedtem addig jóformán mindenki mindenkivel űzte az ipart éveken át.

ekkor bepöccentem és megfogadtam hogy nem dőlök be az álszenteskedésnek de engem se próbáljanak korlátozni ilyen olyan ürügyekkel.azóta is megkapom a "tőled ezt nem vártuk"dolgot de egyszerűen nem értem miért akarnak engem elszeparálni a többségtől?van belőle hasznom?szerintem nem

2011. okt. 9. 23:45
 20/27 anonim ***** válasza:

kész röhely vagy.

nem vagy más mint 1 durcás irigykedő kisgyerek, aki irigy arra, hogy a barátai már orrba szájba dugtak össze vissza, te meg csak képzeletben vagy neten láttál pics.át.

hát szánalmas barátom, felvilágosítalak, ami te éreztél, az nem más mint 1 ba.szott nagy hülyeség.

A et fajtádat utálom a legjobban.....csak azért próbálsz kurogatni, hogy ne lógj ki a sorból. Gratulálok te ISTEN BARMA....GRATULÁLOK.

2011. okt. 10. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!