Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek mennyire jönnek be a magas, de vékony pasik?
Tudni kell, hogy lány vagyok 180/56 de szeretnék kb. 5 kilót hízni, és rájöttem a pasik se szeretik ha ilyen vékony egy lány, és én se azért vagyok ilyen vékony mert ilyen szeretnék lenni, hanem egyszerűen nem tudok hízni!
Nos a témához visszatérve volt egy barátom aki kb. 190 lehetett de olyan volt mikor átkaroltam, hogy éreztem a csípőcsontját én is ilyen alkat vagyok, mégis rossz volt hozzá érni, és olyan rossz volt, hogy még a hideg is kirázott! gyaaaa :S na mindegy most van egy 2 méteres barátom, ő közepes alkat, épp jó, de még egy picit gyúrhatna rá! :) De a túl vékony tuti nem jó!
Nekem nagyon:)
(183cm vagyok)
15/L
Én nagyon nagyon nagyon szeretem a magas, vékony fiúkat ^^ Valahogy olyan... angyaliak, vagy nem tudom... de az arc is fontos, és a BELSŐ.
165 cmes lány :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!