Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nektek mennyire jönnek be a magas, de vékony pasik?

Figyelt kérdés
Lehet sportosan vékony is.
2009. ápr. 29. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%
nekem egyáltalán nem jön be..se a 180 centinél magasabb pasi, se a vékony..együtt meg főleg nem.
2009. ápr. 30. 06:46
 12/16 anonim ***** válasza:
A cingár egyszálbelű pasik nem tetszenek.
2009. ápr. 30. 09:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Fantasztikus akkor semmi esélyem
2009. ápr. 30. 10:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudni kell, hogy lány vagyok 180/56 de szeretnék kb. 5 kilót hízni, és rájöttem a pasik se szeretik ha ilyen vékony egy lány, és én se azért vagyok ilyen vékony mert ilyen szeretnék lenni, hanem egyszerűen nem tudok hízni!

Nos a témához visszatérve volt egy barátom aki kb. 190 lehetett de olyan volt mikor átkaroltam, hogy éreztem a csípőcsontját én is ilyen alkat vagyok, mégis rossz volt hozzá érni, és olyan rossz volt, hogy még a hideg is kirázott! gyaaaa :S na mindegy most van egy 2 méteres barátom, ő közepes alkat, épp jó, de még egy picit gyúrhatna rá! :) De a túl vékony tuti nem jó!

2009. ápr. 30. 13:09
 15/16 anonim válasza:

Nekem nagyon:)

(183cm vagyok)

15/L

2009. okt. 16. 12:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon nagyon nagyon szeretem a magas, vékony fiúkat ^^ Valahogy olyan... angyaliak, vagy nem tudom... de az arc is fontos, és a BELSŐ.

165 cmes lány :-)))

2010. febr. 1. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!