Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavar ha egy pasinak erős szőrzet van a lábán ill. karján?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 21:22
22/23 anonim válasza:
04-29 22:06 húsz éves pasi megmondta a frankót.
Tökéletesen egyetértek vele, lány vagyok, és bevallom, hidegrázást kapok a szőrös pasiktól. Nem tetszik, és kész.
Ha még ránézésre nem is lenne számomra zavaró, akkor is úgy vélném, hogy a pasik szőrtelenítsék magukat. Milyen dolog az, hogy tőlünk, nőktől elvárják, hogy ne legyen rajtunk egy gramm szőr sem, szenvedjünk rengeteget gyantától, borotvától, maró szőrtelenítőkrémektől, epilátoroktól, ők meg ki vannak bukva, ha valaki említést tesz a rengeteg szőrükről.
Természetesen ízlések és pofonok kérdése az egész.
23/23 anonim válasza:
Elnézést ,tudom ,hogy lányoknak lett eredetileg a kérdés megcímezve,de elmondanám hogy én nekem elég erős szőrzetem van sajnos:S,de hónaljamon meg a nemiszervem körül borotválom,viszont még csak 15 éves vagyok félek hogy a hátam is szőrös lesz,amitől undorodnék:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!