Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavar ha egy pasinak erős szőrzet van a lábán ill. karján?
Én is gusztustalannak és köcsögösnek tartottam a szőrtelenítő férfiakat, de még abban a korszakomban is ragaszkodtam a hónalj és fanszőrzet karbantartásához.
A mostani párom mindenét szőrteleníti, ő sportolt és azért dzsumbival hülyén is nézett volna ki a kis nacijában meg kesztyűjével a ringben. És így maradt. Hihetetlen férfias, hogy a kemény és domborodó izmait nem fedi prém.
Attól, hogy egy férfi szőrteleníti magát nem lesz metro szexuális köcsög belőle, az nem azon múlik. Én is fujjoltam annó, de már el sem tudom képzelni, hogy a szőrében matassak. Én is meglepődtem mekkorát változott a véleményem, bár ehhez kellett az, hogy jöjjön egy igazi férfias férfi, aki szőrteleníti magát, látatlanban még mindig fujjolnék az tuti. Most meg hát jujjj olyan szexi...
Sziasztok!Bár itt mindenki pozítivan nyilatkozik én nem fogok,engem iritál a szőr de nem csak a pasin saját magamon is.Föleg a mellkas,és az intim terület,nincs hozzá gusztusom,hogy csókolgassam nyalogassam ,aztán a nyelvemröl meg szedegessem a szörszálakat.Azt ne mondjátok,hogy ez sexy.A láb és a kéz az természetes a férfiakknál az nélkül röhejes is lenne.De a többi huuuu.
És nem csitri vagyok ,képzeljétek el férjnél vagyok és amikor megismerkedtünk a párom mindig gyantázta,borotválta magát és igy nem is tudtam,hogy milyen szörös a mellkasa a háta stb...Ha nem amikor már együtt voltunk kb.fél éve és megvolt a beetetés :-)akkor már nem figyelt annyira erre a dologra.És gondolhatjátoka,hogy meglepödtem.Na de a lényeg akkor már szerettem de azért a mai napig a szemére vettem,hogy becsapott:)És a sors fintora soha nem ez alapján választottam de a sors mindig ugy hozta,hogy mindig kevésbé szörös partnereim voltak,igy alakult.És most milyen a férjem?Hát szörös.De szeretm:-) 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!