Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Fanszőrzet írtása, hogyan is?
Figyelt kérdés
Hali! Srácok válaszát várom. Eleddig simán rövidre nyírtam a fanszőrzetemet, viszont szeretném egy kicsit máshogyan alakítani, hogy ne legyek olyan bozontos ott lent. A kérdés az, hogy a borotván kívül milyen módszerek vannak? Esetleg ha valaki gyantát vagy epilátort javasol, az valamiféle árat is mellékelhetne! Köszi előre is!2009. ápr. 29. 20:48
11/15 anonim válasza:
Hajvágó trimmerrel, az elég rövidre letúrja. Aztán ízlés szerint csupaszra vagy így is lehet hagyni.
12/15 anonim válasza:
én le szoktam borotválni és nem nől gyorsan már ojan 3-4 hete forotváltam és még csak 1 cm körül van vagyis nem hosszú de a hajnyíró se rossz ...
13/15 anonim válasza:
Én simán ollóval, de akkor sem túl rövidre, illetve különböző "frizurákban".
Most a tövében csupasz, mellette meg hagyom nőni, csak a tövében vágom teljesen csupaszra.
14/15 Tamasi Máté válasza:
Én most vágtam először de ügy hogy sohase eddig és egyből borotvával nekem elviselhetetlen fájdalom kipirosodott meg kipattanásodott éjjel alig birtam aludni és elhatároztam hogy sohatöbbé vagy ha igen akkor csak ollóval és inkább legyen a barátnőmé is olyan
15/15 anonim válasza:
Majd hozzászokik a bőröd idővel és nem pattogzik ki a borotva miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!