Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol szerezzek mielőbb egy férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szerezzek mielőbb egy férfit?

Figyelt kérdés
nemrég szakítottam, barátaim az évek alatt lemorzsolódtak és most itt állok magányosan. szükségem lenne egy férfi ölelésre, szeretetre és persze a szex is hiányzik. tudom ez nem megy ilyen egyszerűen, de hol kezdjem el? suliba nem járok, a munkahelyen nincs erre lehetőségem. a külsőmmel sincs gondom, hol tudom elkezdeni az ismerkedést egyedül, társaság nélkül?
2011. okt. 9. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet, csak én fiú vagyok és lányt keresek:D 22F
2011. okt. 9. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:

1. Netes tarskeresok. A nagy semminel ez is jobb

2. Amennyire tudsz probalj eljarni tarsasagba, bulizni, ilyesmi

2011. okt. 9. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:

így van ha csinos, vagy értelmes, akkor sima ügy....

egy nőnek sokkal könnyebb....

amúgy manapság nagyon sok lányt látok akik szupermarketekben, cora, auchan, ilyenekben tölt el 1-2 órát vásárlással és próbál ismerkedni....

"segítenél levenni ezt meg azt?" :)

2011. okt. 9. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:

A "hol" kerdesre nagyon egyszeruen tudok valaszolni, hiszen ismerkedni szinte barhol lehet (a teljesseg igenye nelkul): munkahely, iskola, tanfolyam, szakkor, muvelodesi hazak, muzeumok, kiallitasok, onkentes munkak, tomegrendezvenyek, felvonulasok, bucsuk, falunapok, civil szervezetek rendezvenyei, tanchaz, mozi, szinhaz, konyvtar, filmklubok, szinjatszo korok, hobbikozossegek, szorakozohelyek, diszkok, klubok, kavehazak, teahazak, romkocsmak, sportkorok, edzotermek, uszodak, strandok, elmenyfurdok, termalfurdok, chatoldalak, internetes tarskeresok, internetes kozossegi portalok, kulonbozo szubkulturak hiveinek letrehozott internetes oldalak, kulonbozo szubkulturak hiveinek letrehozott kozossegi esemenyek, rapid randik, szingli estek, fesztivalok, szabadteri programok, kirakodo vasarok, sportrendezvenyek, zenei esemenyek, felvonulasok, koncertek, muveszeti fesztivalok, felolvaso estek, irodalmi estek, termeszetjaro egyesuletek, kirandulasok, korcsolyapalyak, extremsport egyesuletek, bevasarlokozpontok, vagy legvegso esetben egyszeruen csak az utcan!

Szerintem ha mar ismerkedesrol van szo, akkor a "hol"-nal sokkal nagyobb kihivast jelent a "hogyan"-ra valaszolni es gyanitom, hogy neked is inkabb ezzel lehetnek problemaid... ha megsem, akkor elnezest es valogass a fenti listabol kedvedre!

2011. okt. 9. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Küldj egy mailt :)
2011. okt. 12. 18:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha kicsit kopaszodok, akkor van még esélyem? 27 F.
2011. okt. 12. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, van pasid?
2016. márc. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!