Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással táncoljak? L/15
jaja első válaszoló jól mondja .:) akkor szard le ha ekkora gyáva puha pö*cs
15L
ha te vagy az brigitta akkor bocsika, tudod a multkor mikor együtt voltunk kicsit, télleg be piáltam, és nem direkt téptem le rólad mindenki előtt a tangádat :S még most is szégyenlem magam :SSSSSSS
Ádám
16:37 vagyok
még valami: kérdező, b*szd meg magad hogy amikor udvarolt neked akkor le sem sz*rtad ilyenkor meg persze mennél oda hozzá... NAGYON JÓL TETTE HOGY NEM BORULT A LÁBAID KÖZÉ, így megőrizte a méltóságát!
Én semelyik nem vagyok.. most írok először..
de utolsó.. te meg egy tipikius fiú vagy :D:D ilyenek vagyunk mi lányok amíg van addig nem kell.. ha meg már nincs kell :D ki érti ezt? :D
Ha már elkezdődtek a próbák maradj a s*ggeden. Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nem biztos, hogy találnál másik párt, meg ha már együtt kezdtétek el össze is szoktatok valamennyire.
Egyébként pedig tök érhető a srác. El kell fogadnod, hogy ő most nincs felkészülve egy kapcsolatra. Nem is értem, miért jelent ez neked problémát, ha úgy sem tetszik neked a srác.
Az, hogy nem akar kapcsolatot, nem jelenti azt, hogy b*nkó lesz veled, egyszerűen csak úgy gondolta jobbnak, ha rögtön az elején tisztázzátok a dolgot.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!