Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy táncoljak egy házibuliban? És fiúval?
Eddig 2x voltam diszkóban a barátnőimmel de nem sokáig maradtunk, mert a szüleim így is alig engedtek el. 16 éves vagyok és holnap lesz egy buli a barátnőm pasijánál. Mivel ez nem olyan mint egy diszkó, azaz házibuli lesz és nem lesznek sokan, nem igazán tudom hogy táncoljak? Olyan zenék lesznek mint a diszkóban, viszont mivel ott sokan voltak táncoltam ahogy tudtam, mert tudtam hogy senki nem néz, de itt biztos lesz aki nem fog táncolni hanem iszogatni,beszélgetni, és akkor biztos végignéz a táncolókon és annyira azért nem érzem magam jó táncosnak (szerintem amúgy elég béna vagyok) h nézzen valaki :S RÁADÁSUL ott lesz 2 srác is aki nekem tetszik, és az 1ikről kiderült hogy én is bejövök neki szóval lehet hogy felkér... de fiúval még ÉLETEMBEN nem táncoltam:OO hogy kell?:( (még pasim sem volt).
köszi. minél gyorsabb válaszok jó lennének, mert holnap 6kor kezdődik... :) (nem rögtön a buli, csak beszélgetni megyünk akkorra)
nálunk a legdurvább bulik szoktak korán este 6kor indulni, akkor aztán van ne mulass...
nézz videókat youtubeon
akkor mozogj együtt a sráccal, és hullámozz a testeddel. leírni ezt nem tudom, max megmutatni. :D
ki jön táncolni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!