Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Normális vagy orvosi eset?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:11!
Te beteg vagy hogy egy 32 éves nőt korosabbnak nevezel!
Szerintem a hölgy a legjobb éveiben jár!Hisz szexben is tudja mi a dolga ,tudja mit is akar,és tud nagyon sexy is lenni!Volt már amikor egy 40 évest szedhettem volna össze,de basszus meg nem mondtam volna hogy 40...
Spock 78... Magadat minek neveznéd? Savanyú mini uborka?
Legalább válaszoltál volna te makimajom.
Bocs az offért. Kérdező. Szerintem nincsen benne semmi különös. Én is a huszonéves korosztályhoz vonzódom. Mondjuk azért nem kizárólsagosan onnan voltaka a partnereim. Lehet ,hogy egyszerűen nem szereted az érettebb férfiak határozottságát. A huszonéveseket jobban tudod magadhoz formálni. Mindenesetre semmi beteges nincs ebben. No para.
36/f
"IQnindzsa válasza:
Spock 78... Magadat minek neveznéd? Savanyú mini uborka?
Legalább válaszoltál volna te makimajom.
Bocs az offért. Kérdező. Szerintem nincsen benne semmi különös. Én is a huszonéves korosztályhoz vonzódom. Mondjuk azért nem kizárólsagosan onnan voltaka a partnereim. Lehet ,hogy egyszerűen nem szereted az érettebb férfiak határozottságát. A huszonéveseket jobban tudod magadhoz formálni. Mindenesetre semmi beteges nincs ebben. No para.
36/f"
magamat korrekt,jóképű,tiszteletre méltó embernek nevezném.szal....tisztejjj. :)
"Szeritem lehet valami pszihológiai oka annak hogy velük érzed jól magad vagy velük akarsz lenni. Anyukámnak is 7 évvel fiatalabb a férje mert őt is igazából a fiatalabb korúak vonzákk/ vonzották de neki is valamiféle apa hiány vagy utálat miatt ő nem igazán szereti az idősebb férfiakat. De bevallom én meg a fiatalokat nem szeretem nálam igazából a férfi férfi olyan 30 körül kezdődik :$ 15/L"
és akkor egy 29 éves mi?kisgyerek?copdle faterod.
Rengeteget hallani hasonló esetekről, szerintem ez egyáltalán nem furcsa.
Én így látatlanban is bevállalnálak. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!