Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szánalmas, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szánalmas, hogy egy 21 éves lány sír az exe után?

Figyelt kérdés
Nem tartott sokáig a kapcsolat, a lány nagyon nagyon érzékeny típus, ez a fiú volt a 2. az életében. Szakítás után 2-3 hónappal még sírt utána.
2011. okt. 8. 18:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem, de örülök hogy a többség úgy gondolja hogy nem szánalmas. Nem mindenki tud hamar felejteni, mindenki másképp dolgozza fel a kudarcokat, nem?
2011. okt. 8. 22:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
velem két hónapja szakított a barátnőm, és azóta is minden nap sírok kb. 21 évesen. ez van.
2011. okt. 8. 23:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

most ez komoly? tényleg az exednek meg a bandájának hiszel???a bandája nyilván ugyanazt fogja mondani mint ö...

tudod mi a szánalmas? ha futsz utána, zaklatod hogy d elegalább barátok maradjatok és sajnáltatod magad elötte. na az szánalmas. de ha otthon sirsz vagy mittomén meglátod az utcán és elsirod magad az nem. csak ne VELE tedd.ha békénhagyod emellett akkor nem szánalmas.

2011. okt. 9. 07:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Szakítás után 1 hétre rá írtam neki hogy mi újság, ő válaszolt és ennyi. Azóta nem írtam neki, nem zaklattam. Az msnes kiírásomból gondolta lehet, mert volt kint egy szomorú idézet úgy másfél - két hónapig.
2011. okt. 9. 08:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

ne foglalkozz vele. az hogy kiirsz valamit föleg ha csak egy idézet és nem az hogy ooo szerelmem gyere vissza meghaloook... akkor nincs probléma:) ne vedd fel. hülya f@sz és kész. a haverjai meg pláne.

ne aggodj az én egyik exem már minimum 3 éve a multé de állitolag azota se heverte ki pedig volt csaja, de nem áll szoba velem azota sem, a haverjai is utálnak mert hogy tehettem ezt vele ráadásul azt hiszi megcsaltam holott nem... nem kell foglalkozni velük. ha nem akar bezsélni veled akkor vond meg a vállad azt keress mást.vagy adj idöt magadnak hogy kiheverd de ne keresd ha ö sem akarja.

2011. okt. 9. 16:21
 16/16 anonim válasza:
100%
Én a .avi és a .mp3 után sírok.
2014. aug. 19. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!