Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szánalmas, hogy egy 21 éves lány sír az exe után?
most ez komoly? tényleg az exednek meg a bandájának hiszel???a bandája nyilván ugyanazt fogja mondani mint ö...
tudod mi a szánalmas? ha futsz utána, zaklatod hogy d elegalább barátok maradjatok és sajnáltatod magad elötte. na az szánalmas. de ha otthon sirsz vagy mittomén meglátod az utcán és elsirod magad az nem. csak ne VELE tedd.ha békénhagyod emellett akkor nem szánalmas.
ne foglalkozz vele. az hogy kiirsz valamit föleg ha csak egy idézet és nem az hogy ooo szerelmem gyere vissza meghaloook... akkor nincs probléma:) ne vedd fel. hülya f@sz és kész. a haverjai meg pláne.
ne aggodj az én egyik exem már minimum 3 éve a multé de állitolag azota se heverte ki pedig volt csaja, de nem áll szoba velem azota sem, a haverjai is utálnak mert hogy tehettem ezt vele ráadásul azt hiszi megcsaltam holott nem... nem kell foglalkozni velük. ha nem akar bezsélni veled akkor vond meg a vállad azt keress mást.vagy adj idöt magadnak hogy kiheverd de ne keresd ha ö sem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!