Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ötletetek, hová mehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ötletetek, hová mehetnék ma, úgy hogy sem a párom sem a barátaim nem érnek rá? (20/l)

Figyelt kérdés
A párom elutazott, senki nem ér rá, de én annyira unom magam itthon egyedül. Mit csinálhatnék, hová mehetnék?
2011. okt. 7. 16:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom,(én vagyok a torokfájós lány),tényleg rendelj egy fini pizzát,és nézz meg valami filmet a neten.Vagy tornázz videóról,vagy menj el kávéházba,vagy egy pizzázóba,vagy ha jóban vagy a szomszéddal,akkor hozzá egy kicsit.Én is mivel beteg vagyok egész nap itthon voltam,és egész nap takarítottam,mert rá is fért a környezetre : )
2011. okt. 7. 17:29
 22/28 anonim ***** válasza:
Vagy menj el moziba nézz meg egy filmet,több ötletem sajna nekem sincs! : )
2011. okt. 7. 17:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Egyedül igazából minden szívás. :'(
2011. okt. 7. 17:42
 24/28 anonim ***** válasza:
egyedül elég uncsi minden kinti program amúgy tényleg :s ha nincs semmi ismerősöd aki elmenne veled miért nem maradsz otthon és pihizel? mondjuk egy jó meleg fürdő egy kis pezsgővel meg hangulatgyertyával, aztán főzöl magadnak valami egyszerűt de finomat, vagy valami sütit, utána meg megnézel egy filmet a jó meleg ágyadban úgyis rossz idő van... kell ennél jobb?
2011. okt. 7. 17:57
 25/28 anonim ***** válasza:
46%

ebbe a szar időbe???

maradj inkább otthon és gyakorizz.

2011. okt. 7. 18:24
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. tudom hogy rossz idő van, de már kiakadtam a sok itthonlevéstől... :S
2011. okt. 7. 18:53
 27/28 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok mint te csak én 15 vagyok tehát még korátozottabb lehetőségekkel :(

Már beletörődtem hogy ma itthon fogok unatkozni...

2011. okt. 15. 17:33
 28/28 A kérdező kommentje:
Óh... sajnálom... :D
2011. okt. 15. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!