Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért számítanak annyira az izmok?
23:06
Egyet kell hogy értsek, kedves kérdező, te egy komplexusos majom vagy, és ezt megérzik a nők, hiszen állatok és mindegyik ugyanolyan....csak vicceltem. Veled van a baj.
Nem értem mi bajod van kérdező. Vannak különböző lányok, különböző férfiak. És mind két nemnek valamennyire számít a külső, de olyanok is vannak akiknek egyáltalán nem. És az aki azt írta, hogy mint a férfiaknál a mell, ez is olyan mint a lányoknál az izom. Ez teljesen igaz, de nem mindenkire. Van olyan férfi akinek igen is számít az, hogy mekkora a melle a kiszemelt lánynak, képzeld, ezt jobb ha elfogadod mint tényt.
Nekem mindegy, tetszett már meg vékony srác, mackós, kicsit duci, izmosabb is. De nem mindig egy kategória tetszett meg. És ez is függ a kisugárzástól. Te pontosan azt sugárzod magadból, hogy semmit nem érsz így. El sem fogadod magad úgy ahogy vagy. Másrészt pedig, elég sok vékony srácot láttam csinos nőkkel. Na ők vajon hogy csinálják? Mert gondolom nem sajnáltatták önmagukat, nem negatívoskodtak,hogy jaj így meg úgy vékonyak. Elhitték, hogy ők is értékesek, és tudnak szerezni maguknak nőt.
És még mindig azt mondom, hogy ízlések és pofonok. Van akinek az izmok tetszenek és van akinek nem. De a férfiaknak is ugyanúgy számít a külső, nem csak a nőknek. Itt is azt kiemelem,hogy vannak kivételek és minden ízlések és pofonok kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!