Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért számítanak annyira az izmok?
A többi lány, nő nevében nem tudok nyilatkozni, de azt tudom, hogy nálam nem az izmok a döntőek.
Nekem nem az izmai miatt tetszik meg egy srác, hanem az összhatás, a kisugárzás fog meg. Ez pedig nagyon sok mindenből tevődik össze (legalábbis nálam). Leírok egy alap szituációt:egy számomra eddig ismeretlen fiú esetében ezek a fontos dolgok számomra elsőre: arc és haj, a testfelépítés ( ez nem konkrétan az izmokat jelenti, hanem, hogy milyen alkatú, mackósabb, véznyább, átlagos-kicsit izmos, nagyon kigyúrt stb. nekem egyébként a sportos testalkat jön be leginkább és a sportosság nem összekeverendő az izmossággal). Fontos még az ápoltság, és a kisugárzás, összhatás.
És ami még fontos, nem kell mindegyiknek stimmelnie, ahhoz, hogy elkezdjünk ismerkedni. Legutoljára pl. egy izmos-mackós fiú tetszett, szóval kicsit izmos volt, de volt egy kis hasa, az arca nem volt olyan magával ragadó, bár a szemével nagyon jól el tudott játszani (el tudott vele varázsolni). Szóval, rá nem sok minden illet azok közül amit írtam, mégis tetszett, és ebben nagy szerepe volt a kisugárzásának.
16/L
mert vonzó, férfias, erőt. védelmet és biztonságot sugárzó, szexi..
a pasik mind mind vagy a pénzre vagy az izom(talan)ságra fogják rá ha nincs barátnőjük..
persze a tökre csúnya pasik mind-mind a fullos csajok közt keresgélnek..
Milyen több százezer dollár?Ingyen van a suli edzőterme, egy táplálékkiegészítő havi 10 ezer, az összeállított étrend havi 20-30 ezer, edző meg nem kell, vannak testépítésről szóló könyvek.
Szóval csak a külső számít akkor nektek lányok, jó akkor elmegyek edzeni jövőhéttől, és majd 2 év múlva ha izmos leszek értékesebb emberré válok a nők szemében, elég egyszerűek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!