Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adja ki magát sok srác csajnak a chaten?
Figyelt kérdés
Elég sok olyan esettel találkoztam, amikor chaten rámírtak lányok, h milyen csini vagyok, stb, aztán elkezdtünk beszélgetni, msn-en is. küldenek képet, aztán mindegyik kicsi, meg rajta a myvip, vagy valami egyéb logó, és egyértelmű, hogy letöltött kép.
miért adják ki tehát a csávók magukat (sokszor leszbikus) csajnak?
2009. ápr. 28. 20:09
1/7 anonim válasza:
Mert másképp nem tud csajt szerezni, azért.
2/7 anonim válasza:
Erre verik ki a farkukat a nyomorék 13 éves dagadt, kocka, kiközösített lúzerek.
3/7 A kérdező kommentje:
de hogyan lesz barátnője attól, ha leszbikus lánynak adja ki magát?
vagy ez valami perverzió?
2009. ápr. 28. 20:21
4/7 anonim válasza:
Sehogy. De legalább a chatelés idejére elhiteti magával, hogy van barátnője.
5/7 A kérdező kommentje:
és még az is jellemző, hogy valami külföldi csajról tölt fel meztelen képeket.
alatta meg sorra a kommik, h de ari, meg így szép, úgy szép.
de a kép alján senki sem foglalkozik valamelyik oldal logójával.
most tényleg ennyire hülyék a pasik?
2009. ápr. 28. 20:37
6/7 anonim válasza:
Igen, ennyire. :)
De azért ne általánosíts, mert én pont nem. :D
7/7 anonim válasza:
Azért, mert különben egyetlen lány se lenne a chaten. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!