Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az h megszakistással szexelni?
TERHES VAAAAGY!!! :D
Vagy ha nem, majd leszel :D
hű micsoda vita megy itt... A Pearl index egy valós dolog. De az a gyanúm, hogy azok akik megszakítással védekeznek azok szerint ez afféle városi legenda...
Sajnos ez van. Nem mindenki érett agyilag is a szexhez.
81% Kettőnk közül én válaszoltam kulturáltan. Egyébként szövegértésből egyest érdemelsz, mert nem írtam ilyet, hogy: f@sz lennél. De hogy Te minek gondolod magad, az már nem az én gondom. Az, hogy mennyire vagyok okos, vagy éppen mennyire nem, az meg ne érdekeljen.
De valamiben igazad van: nincs tapasztalatom a megszakításos "védekezés" terén, ugyanis én nem voltam rest és elment a nőgyógyászhoz és felírattam fogamzásgátlót.
De tudod mit? Inkább vállalom az idióta szerepét, mint sem hogy terhes legyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!