Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a legjobb barátom ezt csinálja? :S
A legjobb barátom nem is szól hozzám, mióta van barátnője... :S A csaj utál engem. A barátom nem veszett össze velem, ha lát, mosolyog, köszön, de nem válaszol, ha írok neki, és kicsit mintha kerülne... :/ Ilyenkor mit lehet csinálni? Már beszéltem vele erről, azt mondta, hogy ha a barátja vagyok, megértem, hogy most neki fontos a barátnője. Én ezt meg is értem... de hogy nem is szól hozzám? Az kicsit túlzás... Szerinte persze még mindig barátok vagyunk.
Már százszor elhatároztam, hogy megmondom neki, felejtsük el az egészet, de mikor meglátom, eszembe jut, hogy mennyire bírom, és nincs szívem lecseszni, és megmondani, hogy hagyjon békén.
(nem csak "együtt röhögünk órán" szintű haverság, hanem tényleg a legjobb barátom (volt), soha senkiben nem bíztam meg rajta kívül...)
Mi legyen? :S
úristen, minthacsak én írtam volna ezt. de nekem már 2 és fél éve szakadt meg a barátságom... a szitu dettó ugyanez, hogy a csaj annyira féltékeny, a srác meg önként rohant a papucsság felé - vagy egy kis kényszerítéssel... és hihetetlenül fáj a mai napig is, hogy nem tehetek ellene semmit, egyszer úgy elmondanám vagy megírnám neki hogy mennyire rossz, de a csaj nélkül létezni sem képes, és nélküle találkozni / kb fbozni sem hajlandó.
a legrosszabb hogy négy éven keresztül tényleg a legjobb- elválaszthatatlan barátok voltunk, és amint összejöttek egyik napról a másikra kilépett az életemből. kitartás..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!