Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a legjobb barátom ezt csinálja? :S
A legjobb barátom nem is szól hozzám, mióta van barátnője... :S A csaj utál engem. A barátom nem veszett össze velem, ha lát, mosolyog, köszön, de nem válaszol, ha írok neki, és kicsit mintha kerülne... :/ Ilyenkor mit lehet csinálni? Már beszéltem vele erről, azt mondta, hogy ha a barátja vagyok, megértem, hogy most neki fontos a barátnője. Én ezt meg is értem... de hogy nem is szól hozzám? Az kicsit túlzás... Szerinte persze még mindig barátok vagyunk.
Már százszor elhatároztam, hogy megmondom neki, felejtsük el az egészet, de mikor meglátom, eszembe jut, hogy mennyire bírom, és nincs szívem lecseszni, és megmondani, hogy hagyjon békén.
(nem csak "együtt röhögünk órán" szintű haverság, hanem tényleg a legjobb barátom (volt), soha senkiben nem bíztam meg rajta kívül...)
Mi legyen? :S
Ez így húzós, a barátodnak közölnie kellet volna a barátnőjével hogy neki bezzeg a legjobb barátja egy lány, és hogy ez már így megy X éve és hülye ha féltékenykedik...
Én mindig ezt csináltam, és együtt maradhattam a lány barátaimmal, még ősze nem jöttem a legjobbal xD
Szerintem állj elé nyíltan és kérdezd meg hogy ő nem akar a barátod leni vagy csak egy engedelmes kiskutyus aki a barátnője miatt eldob egy jó barátot.
Szerintem hanyagold. Így csak te agyalsz ezen, amíg ő boldog a barátnőjével. Nem mondom, hogy állítsd választás elé, de úgy gondolom, hogy egy barát nem csinál ilyet. Lehet, hogy nehéz lesz és rosszul fogod érezni magad, de most nem így érzel? Mert ha igen ennek nincs sok értelme.
Bezzeg ha majd szétmennek a csajjal hozzád fog rohanni, hogy szarul van...
Ha május óta ez megy és nem változik semmi és csak te örlődsz ezen, akkor fejezd be. Ha hiányzol neki keres. Ha nem, akkor pedig neki ennyit jelentett az a nagy barátság.
Beszéltem vele erről... Azt mondta, ő megérti, hogy a barátnőjének rosszul esik, ha sokat vagyunk együtt, és ezért ilyen. Én azt hittem, hogy a barátnője "eltiltja" tőlem. Aztán beszéltem a csajjal (mióta először találkoztunk úgy 10 éve, azóta utáljuk egymást), egész normálisan elbeszélgettünk, kiderült, hogy hát igen, neki elég rosszul esik, de egy szóval se mondta a barátjának, hogy ne beszéljen velem... úgyhogy ő önként lett ekkora papucs. :/ Mondtam neki, hogy nehogy már én legyek a hibás azért, mert a csaj nem tudja feldolgozni, hogy évek óta barátok vagyunk... erre megint azzal jött, hogy neki fontos, és nem akar összeveszni senkivel, úgyhogy minél kevesebbet beszéljünk.
Érteném a problémát, ha szinte többet lenne velem, mint a barátnőjével... de nem, miután összejöttek, már csak pár naponta dumáltunk, aztán már azt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!