Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a legjobb barátom ezt csinálja? :S

Figyelt kérdés

A legjobb barátom nem is szól hozzám, mióta van barátnője... :S A csaj utál engem. A barátom nem veszett össze velem, ha lát, mosolyog, köszön, de nem válaszol, ha írok neki, és kicsit mintha kerülne... :/ Ilyenkor mit lehet csinálni? Már beszéltem vele erről, azt mondta, hogy ha a barátja vagyok, megértem, hogy most neki fontos a barátnője. Én ezt meg is értem... de hogy nem is szól hozzám? Az kicsit túlzás... Szerinte persze még mindig barátok vagyunk.

Már százszor elhatároztam, hogy megmondom neki, felejtsük el az egészet, de mikor meglátom, eszembe jut, hogy mennyire bírom, és nincs szívem lecseszni, és megmondani, hogy hagyjon békén.

(nem csak "együtt röhögünk órán" szintű haverság, hanem tényleg a legjobb barátom (volt), soha senkiben nem bíztam meg rajta kívül...)

Mi legyen? :S

2011. okt. 4. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Először is: mióta folyik ez a dolog?
2011. okt. 4. 18:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Május közepe óta.
2011. okt. 4. 18:43
 3/12 anonim ***** válasza:
A legjobb lenne tisztázni, persze személyesen,ha a leveleidre nem válaszol. Nem lehet, hogy a barátnő keze van a dologban?
2011. okt. 4. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez így húzós, a barátodnak közölnie kellet volna a barátnőjével hogy neki bezzeg a legjobb barátja egy lány, és hogy ez már így megy X éve és hülye ha féltékenykedik...

Én mindig ezt csináltam, és együtt maradhattam a lány barátaimmal, még ősze nem jöttem a legjobbal xD

Szerintem állj elé nyíltan és kérdezd meg hogy ő nem akar a barátod leni vagy csak egy engedelmes kiskutyus aki a barátnője miatt eldob egy jó barátot.

2011. okt. 4. 18:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hanyagold. Így csak te agyalsz ezen, amíg ő boldog a barátnőjével. Nem mondom, hogy állítsd választás elé, de úgy gondolom, hogy egy barát nem csinál ilyet. Lehet, hogy nehéz lesz és rosszul fogod érezni magad, de most nem így érzel? Mert ha igen ennek nincs sok értelme.

Bezzeg ha majd szétmennek a csajjal hozzád fog rohanni, hogy szarul van...

Ha május óta ez megy és nem változik semmi és csak te örlődsz ezen, akkor fejezd be. Ha hiányzol neki keres. Ha nem, akkor pedig neki ennyit jelentett az a nagy barátság.

2011. okt. 4. 18:56
 6/12 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele erről... Azt mondta, ő megérti, hogy a barátnőjének rosszul esik, ha sokat vagyunk együtt, és ezért ilyen. Én azt hittem, hogy a barátnője "eltiltja" tőlem. Aztán beszéltem a csajjal (mióta először találkoztunk úgy 10 éve, azóta utáljuk egymást), egész normálisan elbeszélgettünk, kiderült, hogy hát igen, neki elég rosszul esik, de egy szóval se mondta a barátjának, hogy ne beszéljen velem... úgyhogy ő önként lett ekkora papucs. :/ Mondtam neki, hogy nehogy már én legyek a hibás azért, mert a csaj nem tudja feldolgozni, hogy évek óta barátok vagyunk... erre megint azzal jött, hogy neki fontos, és nem akar összeveszni senkivel, úgyhogy minél kevesebbet beszéljünk.

Érteném a problémát, ha szinte többet lenne velem, mint a barátnőjével... de nem, miután összejöttek, már csak pár naponta dumáltunk, aztán már azt se.

2011. okt. 4. 19:01
 7/12 A kérdező kommentje:
18:56-os, teljesen igazad van. Ezt kéne csinálnom, de ahányszor rászánom magam, mindig előjönnek az emlékek... Májusban és június elején eléggé magam alatt voltam, aztán - mivel egész nyáron nem láttam - sikerült nagyjából elfelejteni. Az a baj, hogy még 2 évig minden nap látom, és attól félek, hogy így nem tudom elfelejteni... ahányszor ránézek, rossz kedvem lesz. Ha napokig nem látom, nem is gondolok rá... De nem tudom kerülni, a legtöbb órán kb. 2 méterre ülök tőle.
2011. okt. 4. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem próbáld meg (legalább egy időre) elfelejteni. Majd jön ő még hozzád.
2011. okt. 4. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:
19:06-tal értek egyet. Köszönj neki, de ne érdeklődj felőle, hogy mi van vele. Ha eltűnik neki, akkor onnantól kezdve észbe fog kapni. Tudom,hogy nem egyszerű és nem könnyű, de nem hiszem, hogy a mostani helyzet jobb lenne...
2011. okt. 4. 19:34
 10/12 anonim ***** válasza:
dettó. Velem is ugyan ez megy pár hete, azzal a különbséggel, hogy mindenfélét összehazudott, hogy miért nem jön ki és aztán este mesélte, hogy milyen f*sza volt XY-al stb. Ezt csinálta 2 hónapig, én megelégeltem és azt mondtam, hogy ha x napon nem jössz és neked ennyit ér a barátság, akkor viszlát. Rá 2 órára felhívtam és szó szerint azt mondtam, hogy: "Csá. Jössz?" erre ő: "nem." "oké. Csá". Azóta nem beszéltünk, én mással haverkodok s magasról lesz*rom.. Addig le is fogom, amíg be nem látja, hogy milyen h*lye... Te is tedd ezt, keményíts be egy kicsít, állítsd választás elé.. Remélem segítettem...
2011. okt. 7. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!