Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek ilyen képet légyszi?
"Ha csaj vagy, és a melltertóvásárláshoz kell, akkor olyan boltba kell menni, ahol az eladó lemér előtte, és megmondja a pontos méreted"
Én még ilyen boltot nem láttam. Nagyjából be lehet lőni és a 3 legközelebb állót beviszed és felpróbálod.
Találtam egyet. :D Bár az összes cici csunya rajta, de a méretet lehet rendesen látni.
A képen cenzurázatlanul vannak a cicik, szoval aki nem akarja látni, ne nyissa meg a linket. (Csak azért irtam hogy ne töröljék a kérdést :D)
Na na!
Amit kedves kérdező linkeltél képet, az FAIL!
Nincs is eleve olyan hogy G meg H méret!
A, B... D --> DD--> E
Ilyenek vannak. És amúgy nem csúnyák ezek a cicik!
Nekem ami legjobban bejön: B és az E,
De az F és a H is kifejezetten szép. Puszilgatnám őket :P
F21
Ja még annyit had mondjak, hogy ami a képsoron van E és F (F-hez közelebb), valójában a kettő között van valahol Magyarországon a C méret.
D kosárméret meg a képen szereplő G és H között van.
F21
ma 15:28
Ezek nem europai (Vagy magyar) "mérték egység".
Googleba irtam mindenféle h*lyeséget, és az a lényeg hogy ami a képen van az japán. Ott lehet hogy más milyen a számozás. :D:D
A képek alapján nekem a "b" tetszik a legjobban.
A méret nem annyira fontos, a lényeg hogy formás legyen. :D:D
napietus.blog.hu válaszára válaszolva:
Akkor gratulálok anyunak meg apunak (és ha tettél érte valamit, akkor neked is), mert nagyon szép cickód van! :-)
F21 :P (privit miért nem lehet írni Neked?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!