Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-16 éves srácok miért hiszik, hogy a 21-24 éves csajok szívesen lefeküdnének velük?
17:00-ának:
Már ne is haragudj, de 16évesen te is éretlen voltál, és ha nincs az a 23éves csaj akk te még mindig próbálkoznál...
"Legalább megtudtam, hogy nem bennem van a hiba, hanem a csajom éretlen. " Meg amúgyis, ez most milyen kijelentés?? Szerintem pont az a kellene h legyen, h 16évesen még mind2en kissé éretlenek vagytok, és tanultok egymástól, és SEGÍTETEK egymásnak...
Na mind1, te tudod, h milyen nagymenőnak tartod most magad.
Visszatérve az eredeti kérdésre:
szerintem a 21-24éves NŐK keressenek FÉRFIAKAT maguknak, és ne a 14-5 éves fiúkat akarják elrontani, mert pont olyan felfogásuk lesz mint a 17:00ásnak.
Le lehet pontozni, én csak elmondtam a véleményem.
"24 éves felnött nönek azért ugyanaz az értékrendje és felfogása mint egy 30 éves pasinak..."
Azért ezzel az ostoba általánosítással le is írtad, hogy Neked bizony 0 az értékrended. 18 éves fiúkat elég megnézni meg az átlagos 18 éves csajokat. Jó manapság gáz a fiatalok élete, de egy hello kittys gagyogva beszélő csaj nem valami felnőttes, tisztelet a kivételnek.
Egy 24 éves Nő annyira érett mint egy 24 éves srác, és fordítva.
18:12es vagy az előző.
22 éves vagyok, és csak példaképp mondok valamit:
Két nagyon jó barátomnak (22 évesek Ők is) van egy-egy 25 éves barátnője már 2 éve kb. Nagyon jól elvannak nincs semmi gond köztük egymásrataláltak. Nekem egy 18 éves barátnőm van, de durván kitűnik, hogy az én barátnőm sokkal érettebb felfogású mint a két 25 éves csaj egyszerre. Szóval nem azt mondom, hogy 24éves lánynak egy 15 éves fiuval kell járnia, de egyrészt nem értem Téged miért bosszant, hogy próbálkoznak nálad? Elküldöd őket késsz. Másrészt ne legyél már annyira "koravén", és ne állíts olyant, ami nem feltétlenül igaz, pl hogy egy 24 éves csaj agyilag és érettségben egy 30 éves fiú szintjén van.
Csak ennyit akartam kiegészítésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!