Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-16 éves srácok miért hiszik, hogy a 21-24 éves csajok szívesen lefeküdnének velük?
Azért, mert sokkal többet tudnak nyújtani az ágyban, mint a korosztályuk. Nincs nyafogás a szűk punciról, stb.
Nekem szerencsém volt, 16 évesen volt egy rövid időre 24, v 25 éves csajom. Na, megtanította (magán), hogy hogyan is kell orgazmusig juttatni egy lányt. Örökre hálás vagyok neki.
Szóval ezért. Ne koccoltassátok a srácokat, hanem tanítsátok őket :)
Pontosan. Önző vagy :)
A fiúk bezzeg szívesen tanítgatják a 17-18 éves lányokat. Jelentkezők? :D
Már mondtam, 16 évesen volt szerencsém egy huszonéves csajhoz és nem panaszkodott. Inkább élvezett. Amit a 16 éves akkori barátnőm azt sem tudta hogy hogyan kell. Legalább megtudtam, hogy nem bennem van a hiba, hanem a csajom éretlen.
Szóval, ha egy éretteb tizenéves rádkacsint, legalább adj neki egy lehetőséget ;)
Ez van bocsi, nekem sem kellenének 16 éves tejfelesszájú kamaszok.
ja, és most kapaszkodjon meg, aki azt írta, hogy akkor nekünk meg ne kelljen 30 éves pasi: egy huszon x éves nő jóval közelebb áll mentalitásban egy 30 vagy akár egy 35(!!) éves pasihoz, mint egy 16 éves kölökhöz. az én szememben egy ennyi idős fiú gyerek a szó hagyományos értelmében.
(23 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!