Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a szöveghez? Tényleg ennyire buták a mai tizenéves lányok?
Figyelt kérdés
" Én lapostalpú , ő magassarkú ,
Én csöfarmer , ő cicanaci ,
Én szájfény , ő rúzs ,
Én 10 bejövő , ő 100 bejövő ,
Én házi koszt , ő KFC ,
Én focii , ő bowling ,
Én mozi , ő színház ,
Én házibuli , ő menő klubbok ,
Én eredeti hajszín , ő 6 - szor
festett ,
Én 2 pasi , ő 10 pasi ,
Én szempillaspirál , ő
műszempilla ,
Én átlagos lány.. ő k.urva .;))"
Ezt egyik ismerősöm írta ki a facebookra és bekedvelték vagy 20-an.
2011. okt. 3. 19:42
11/25 anonim válasza:
Na én se, hogy lehagyok egy E betűt!
12/25 anonim válasza:
Legalább a bátyád lehetnék, de szerintem inkább az apáddal vagyok egykorú.
13/25 A kérdező kommentje:
Akkor érthető a tudatlanságod.
2011. okt. 3. 19:59
14/25 anonim válasza:
Plaza cica generáció. Ezt adta a multikulti.
15/25 mus musculus válasza:
Lapostalpút preferálom, nem hordok se csőfarmert, se cicanadrágot, nem kenek a számra se semmit, mert irritál, 1-2 bejövőm ha van napi szinten, éppúgy szeretem a híres "mama főztjét" mint a gyorskaját, bowlingot jobban bejön, mozi színház egyre megy nálam, nem járok semmiféle buliba, egyenlőre eredeti a hajszínem (de tervbe van véve a festés), pasim még nem volt és se spirálom, se műszempillám. Akkor én mi vagyok?:D
17/25 mus musculus válasza:
Bár szerintem nem egyedül vagyok ilyen "hibrid". Hülye tucatnuncik ezek, felesleges idegelnünk magunkat rajtuk.
19/25 anonim válasza:
ma 20:03!
Egy olyan lány, akit meg kell becsülni:) 22f
20/25 anonim válasza:
Tök jó,ez a "bekedvelték" ! :)
Amúgy meg mért kell ilyennel foglalkozni? Vagy és akkor mi van,ha valakinek ez tetszik?Másnak meg más.Egy tinit meg főleg inkább a külsőségek érdeklik.És???Mért fáj ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!