Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok olya fiúval aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olya fiúval aki betegség miatt nem tud megvédeni ha baj van, de azért megpróbálja?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy az a férfi, aki nem tud verekedni lejjebb való a többinél, annyira állja meg a helyét, minthogy az a nő, aki nem tud mélytengeri-hegeszteni sz@r és semmirekellő. Tudom, hogy erős túlzás, de nem sokkal van kevesebb értelme, mint a nők által felépített kliséknek.
2011. okt. 3. 19:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Cáfolom! Mozgássérült vagyok születésem óta. A meglepetés erejét kihasználva védtem már meg magam nem is egyszer. Igazából lenéznek sokan, főleg a nagyszájú helyi menő csávók az adott településen... Látják, hogy nem tudok rendesen menni, de kézen fogva sétálok a barátnőmmel. A barátnőm táncol, elég komoly szinten és tudom, hogy van köztük aki ezt nem bírja megérteni, hogy "miért egy ilyen bénával jár?" Egyszer beszóltak elég durván, magam elé mutattam és annyit mondtam, hogy gyere ide, itt mond. Azért nem én mentem mert fáradt voltam és valószínű elestem volna. Odajött, persze közben szitkozódott és el sem tudta képzelni, hogy meg fogom ütni, de meg tetem. Nagyon jól eltaláltam az orrát, vérzett rendesen. Kihasználtam, hogy lenéznek, ennyi... Mindenki meg tudja védeni magát valamilyen szinten! Kérdező, ha gondolod írj rám és beszélhetünk a témáról ;)

20/f

2011. okt. 3. 19:19
 13/21 mus musculus ***** válasza:

Én igen. Nem testőrt akarok, hanem normális srácot. Aki zsigerből rávágta, hogy nem, azért elgondolkozhatna egy kicsit... szingliként is boldogulni kell valahogy, nem?

Legfeljebb beiratkozom önvédelmi tanfolyamra vagy magammal hordok egy flakon paprika spray-t.

2011. okt. 3. 19:19
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

Mutassatok már olyan pasit, aki immunis a golyóra :)

Ez a meg tud védeni akkora marhaság, legtöbb ember tehetetlen 1nél több ember ellen, én meg olyat nem sűrűn látok, hogy csak egyetlen ember kötekedne :)

2011. okt. 3. 19:22
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

19:22

Lucky Luke

2011. okt. 3. 19:35
 16/21 anonim ***** válasza:
nem értem mi köze van a szerelemnek ahhoz hogy meg tud-e védeni:O ha szereted járj vele ha meg nem akkor ne tegyél fel ilyen hülye kérdéseket :O
2011. okt. 3. 19:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem értem miért jó neked a a férfiaknak a leggyengébb pontját bántod..

"Könnyű a gyengébbet" ezt a lányra mondják de ide is igaz szintúgy!

2011. okt. 3. 20:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ma 19:22 -esre írtam.
2011. okt. 3. 20:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen,miért ne?
2011. okt. 3. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Kiváncsi vagyok, hogy ezek a primitív nők (akiknél kizáró ok a kérdésben szereplő indok) és keménykedő primitív férfiak mire mennének, ha egy ilyen fickó kötne beléjük:

http://www.youtube.com/watch?v=byM2PeveCtE

2011. okt. 4. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!