Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok egy olyan fiúról, aki annyira szeretethiányos, hogy már a puszta öleléstől is boldog lenne, ha attól a lánytól kapná, aki tényleg szeretnivaló külsőre-belsőre egyaránt?
és hol találhatnék ilyen kedves, normális, de egyben szép lányt magam mellé páromnak?
Nagyon tudnék szeretni és nem bánnám, ha a barátnőm is ilyen kis puszilgatós, ölelgetős típusú lány lenne, olyan sok cuki lányt látok naponta és megőrülök, hogy nem lehet egyikőjük sem a barátnőm, pedig zabálni tudnék egy ilyen lányt. <3
Jah és köszönöm, hogy vagytok, puszilok minden tündér csajszit ezúton is! :)
23:27es vagyok:)
Amúgy azt megkérdezhetem, hogy miért alakult ki nálad ez a szeretethiányos állapot?Messze élsz a családodtól, vagy nincsenek barátaid, vagy más miatt? Én ezen pont most gondolkoztam el magammal kapcsolatban és rájöttem, hogy hiányzik a családom és tök rossz, hogy jóesetben is csak hétvégente találkozom velük (vagy még akkor sem)
Mikor felvettek egyetemre, kezdetben alig jártam haza, nagyon önálló akartam lenni, meg minden, most meg pont fordítva..alig várom hogy hétvége legyen és nem akarok visszajönni és suliba menni:(
Amúgy köszi, hogy írtál e-mailt, még nem válaszoltam(bár nem írtál valami sokat)
Ja értem:)
Én is ellenék velük, ha nem 80 km-rel arrébb lennének tőlem:)
Nekem meg 165 km messzire laknak. De még mindig jobb, mintha dél Afrikában élnének. :)
Tényleg, kérdező, te hol laksz? Budapesten?
Azért, mert írtad, hogy rengeteg cuki lányt látsz, akiket szívesen ölelgetnél. Egyébként én is vagyok néha így.
Nekem volt már néhány barátnőm, de egyik sem volt az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!