Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok egy olyan fiúról, aki annyira szeretethiányos, hogy már a puszta öleléstől is boldog lenne, ha attól a lánytól kapná, aki tényleg szeretnivaló külsőre-belsőre egyaránt?

Figyelt kérdés

és hol találhatnék ilyen kedves, normális, de egyben szép lányt magam mellé páromnak?

Nagyon tudnék szeretni és nem bánnám, ha a barátnőm is ilyen kis puszilgatós, ölelgetős típusú lány lenne, olyan sok cuki lányt látok naponta és megőrülök, hogy nem lehet egyikőjük sem a barátnőm, pedig zabálni tudnék egy ilyen lányt. <3

Jah és köszönöm, hogy vagytok, puszilok minden tündér csajszit ezúton is! :)

2011. okt. 3. 17:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
2011. okt. 3. 22:30
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
hát én meg zabálni tudnék egy ilyen fiút :)
2011. okt. 7. 23:21
 13/25 anonim ***** válasza:

Jéé vannak még ilyen fiúk is a világon?Én ilyen srácokkal szívesen ismerkednék.

Kicsit én is szeretethiányos vagyok, erre most kezdek rájönni.

Utolsó mondatot bírom a legjobban:)

20L

2011. okt. 7. 23:27
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Öhm szerintem valamennyire ilyen egy normális pasi (vagy ezek szerint csak én hiszem magam normálisnak :D), amúgy én is imádom az ilyen lányokat, akik olyan spontának és az utcán is ölelgetik puszilgatják a párjukat :(:), 3. félként irtó rossz ilyet látni :S. Mellesleg a lányok nagy részének a macsó leszarom típus jön be, úgy hogy szívtunk. Én már nem is válogatnék csak ne legyen dagadt bányarém :S

23F

2011. okt. 7. 23:31
 15/25 A kérdező kommentje:

nálam is alap, hogy nem jönnek de a túlsúlyos lányok, próbáltam, de nem megy, nem tudok vonzódni hozzájuk akármilyen rendesenk is csak haverok lettünk végül mindig

a másik, hogy minél alacsonyabb és vékonyabb, karcsúbb, annál jobban tetszik általában, de az arc nagyon fontos emellett, nem kell nekem bombázó csak fogjon meg a lénye a lánynak, nem tudom elmondani, de akármilyen hihetetlen naponta látok egy csomó lányt, aki nekem tetszik valamiért és hát ezért sem értem, hogy akkor nekem miért ne jöhetne össze, válogatós vagyok, de mégis sok lány tetszik és szívesen ismerkednék velük, ha mernék megszólítani végre ismeretlen lányokat élőben is végre valahára

olyan édesek! ma is láttam több cuki csajt, alig bírok magammal olyankor :D

2011. okt. 7. 23:56
 16/25 A kérdező kommentje:
Lányok, írtam privit! :)
2011. okt. 7. 23:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mit gondoltok egy olyan fiúról, aki annyira szeretethiányos, hogy már a puszta öleléstől is boldog lenne"

Minden ember mar egy puszta olelestol is boldog lenne.:)

35N

2011. okt. 8. 00:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért nem mind1 kitől is jön az az ölelés hidd el.:)
2011. okt. 8. 02:39
 19/25 anonim válasza:
Nekem pont nem jönnek be a laza macsó pasik, én is kicsit szeretethiányos vagyok, és fiúban is olyan kell, hogy együtt imádjuk egymást. :D
2011. okt. 8. 10:41
 20/25 A kérdező kommentje:

A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:41

Örülök, hogy te is ilyen lány vagy. :)

2011. okt. 8. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!