Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 13 évesen 15 cm állva? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 13 évesen 15 cm állva? :/

Figyelt kérdés
13/f
2011. okt. 2. 03:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

09:26

Rávilágított a lényegre, de szerintem nem rajolásból írta a kérdező, hanem felmerült benne ez a kérdés ami teljesen természetes. Csak azért írják a sok hülyeséget mert vagy irigyek hogy 13 éves lététedre már ekkora, vagy azt hiszik hogy rajoskodsz.

09:45

Korrekt válasz.

2011. okt. 2. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:
13évesen...mai világban...mindenki tudja már...hogy mi a jo pénisz méret...meg azt is..h nem a méret a lényeg..hanem h hogyan használja..de fogadjuk el nagyobb,vastagabb pénisszel könnyebb kielégiteni..mint egy kisebb vékonyabbal anőket.
2011. okt. 2. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Az gáz hogy 13 évesen még csak 15centi vagy állva :O

De amúgy nem, teljesen normális.

Ha lesz csajod úgyis nőni fog egy kicsit :D De most amig még csak pisilésre használod addig értelmetlen méregetni..

2011. okt. 2. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:
leszedted egy lóról? :O
2011. okt. 3. 00:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Emberek, azt hittem ez egy olyan oldal ahová az ember válaszokat kaphat a kérdéseire. Ha nem tudnak normálisan válaszolni akkor mi a f*nak írnak? irigyek, vagy azt hiszik rajoskodom? Hová süllyedünk ma már??? lehet hogy hozzátok képest kis kölyök vagyok de tudjátok itt vannak olyanok is akik tényleg segítségre várnak ha máshova képtelenek fordulni... csak azért h itt osszátok a negatív hülyeségeket sztem rohadtul időpazarlás... aki meg komolyan vett annak Köszönöm!!
2011. okt. 11. 00:59
 16/16 anonim válasza:
sztem kicsit nekem 13 évesen 15.6cm
2013. jan. 1. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!