Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak az aranyos, szürke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az aranyos, szürke lányok?

Figyelt kérdés

Hol találhatok olyan lányt, aki nem nagyszájú, nem hiszi azt, hogy több mint egy átlagember. Aki nem jár inni meg bulizni. Szeret céltalanul nézelődni, sétálni, nem beszél túl sokat, tudja élvezni a pillanatot. Nem kell hogy bombázó legyen, nem kell hogy mások azt mondják rá "igen, micsoda nő". Legyen szemüveges, vékony és aranyos. Esetleg szőke. Szeressen olvasni, szeresse a jó filmeket. Lehessen vele beszélgetni mindenről, legyen nyitott, de a hallgatásokat se érezzük kínosnak, hanem élvezzük azt is.

Mondd meg HOL??

2011. okt. 1. 21:55
1 2 3 4 5
 31/41 mus musculus ***** válasza:

Na jó, mostmár tényleg nem vágom, mit jelent nálad ez a "szürke". A kérdésben leírt jellemzésed nem egy 12 egy tucat csajról árulkodik, de az utolsó kommented arra enged következtetni, hogy neked olyan kéne.

Amúgy az miért baj, ha néha iszik? Én sem vetem meg a piát, mégsem vagyok alkesz ribanc, sőt még csak részeg sem voltam soha.

2011. okt. 2. 13:06
 32/41 A kérdező kommentje:

Nem, semmiképp nem "tucatcsajt" szeretnék. Én a szürke jelzőt nem negatívumként használtam - bár most hogy mondod van negatív jelentése is.

Olyan kis aranyos, passzív, csendes természetet értek alatta. Úgy képzelem, hogy egy ilyen lánnyal egyszerű és boldog lenne minden. Nekem tetszenek a szürke lányok :D

2011. okt. 2. 23:09
 33/41 anonim ***** válasza:

Akkor te nem a klasszikus jelentésében akartad használni a szürkét. A szürke úgy látom hozzám hasonlóan a többi válaszadónak is szenet szúrt. Nekem a szürke egyet jelent a semmilyennel. Mert mi a szürke mint szín, nem fekete de nem is fehér, olyan nem sok vizet zavar, van és kész. Én olyan vagyok amilyet leírtál, hogy keresel, de piszkosul besértődnék, ha leszürkéznének. Nem vagyok szürke, van egyéniségem, csak nem villogok, és nem tűnök ki annyira. Nem is tudom ki és pontosan hogy írta, de vmi olyasmit olvastam a kommentek közt, hogy az ilyen lányoknak nem oylan nagyok az igényeik, meg hogy főleg a belső számít nekünk. Hát ezzel vitatkoznék. Én pont azért vagyok egyedül, mert magasra teszem a lécet. Fontos, hogy vonzó legyen az a férfi aki kezdeményez nálam, számomra vonzó, nekem nem elég ha csak aranyos, kell a fizikai vonzalom is. Ugyanakkor legyen intelligens, művelt, kultúrált, magára igényes és lehetőleg ne egy partiarc, hanem komoly és felelősségteljes. Nekem fontos az hogy felnézhessek valamilyen szinten a páromra, hogy a támaszom legyen és a menedékem. Ezek közül főként a felnézés az amire képtelen vagyok egy olyan valakivel kapcsolatban, aki minden pénteken vagy akár hetente többször is hajnalig partizik egy discóban. Szóval én azt vallom, hogy nem akarok álszent lenni, beismerem, hogy a külső legalább olyan fontos mint a belső. Mert ha nem vonz, akkor lehet akármilyen fantasztikus személyisége, viszont ha vonz, de az értékrendje, életfelfogása nem hasonló az enyémhez akkor szintén nem megy a dolog.

Egyszóval tehát nem kicsi az igényük az ilyen lányoknak. Ezt nem tudom honnan vettétek.

2.oldal 1. kommentelője voltam újra

2011. okt. 3. 00:33
 34/41 A kérdező kommentje:
Ez elgondolkodtató volt. Lehet hogy csak azért keresek ilyen >szürke< lányt, mert azok a lányok akiket ismerek teljesen más dolgokat látnak egy férfiben. Az, hogy kreatív vagyok meg intelligens, nem jelent nekik semmit. Ők erre nem felnéznek, hanem inkább lenézik... és persze mindenki vágyik a megbecsülésre. Egy kapcsolatban is pont ez a lényeg. Érezni, hogy értékes vagy és hogy értékes a másik.
2011. okt. 3. 18:34
 35/41 anonim ***** válasza:
Hát örülök, ha elgondolkodtattalak, bár nem volt semmi gond a hozzáállásoddal csak nem jól fogalmaztad meg. Viszont ez az utolsó gondolat ez szép volt tényleg:)
2011. okt. 3. 23:37
 36/41 anonim válasza:

Ez vicces mert egytől-egyig igaz rám minden, amit leírtál. Ilyen lányokhoz tényleg az utcán kell közeledni, mert bulikban nem fogod őket megtalálni. Az utcán is Neked kell lépned, mert ők ugyan nem fognak kezdeményezni. Néha pont itt van a gond. Szemezünk egy sort a fiúval például a metrón, de aztán nem jön oda és ennyi volt. Szinte biztos, hogy többet nem látom :S

17/L

2011. okt. 9. 21:26
 37/41 anonim ***** válasza:

Aki keres talál.

Ne add fel kérdező.

2011. okt. 9. 21:28
 38/41 anonim ***** válasza:

Te jó ég én pont ilyen vagyok :D

Minden rám illik :)

2011. okt. 9. 21:33
 39/41 A kérdező kommentje:

Pár lány akikkel beszélgettem azt mondták, hogy az utcán nem ismerkednek, mert bizalmatlanok az idegenekkel - ami valljuk be jogos. Én sem szeretek ott ismerkedni, mert félek hogy valami perverznek néznek, meg amúgy is hülyén tudja kivenni magát ha csak odamegyek valakihez a villamoson.

Nincs egy külön társkereső oldaluk az ilyen lányoknak? Vagy egy titkos találkozóhely ahol összegyűlnek éjszaka? :D

2011. okt. 9. 23:02
 40/41 anonim ***** válasza:

Hello! Utolsó vagyok. Ha van kedved írj rám:

anonymgirl@citromail.hu

2011. okt. 10. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!