Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak az aranyos, szürke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az aranyos, szürke lányok?

Figyelt kérdés

Hol találhatok olyan lányt, aki nem nagyszájú, nem hiszi azt, hogy több mint egy átlagember. Aki nem jár inni meg bulizni. Szeret céltalanul nézelődni, sétálni, nem beszél túl sokat, tudja élvezni a pillanatot. Nem kell hogy bombázó legyen, nem kell hogy mások azt mondják rá "igen, micsoda nő". Legyen szemüveges, vékony és aranyos. Esetleg szőke. Szeressen olvasni, szeresse a jó filmeket. Lehessen vele beszélgetni mindenről, legyen nyitott, de a hallgatásokat se érezzük kínosnak, hanem élvezzük azt is.

Mondd meg HOL??

2011. okt. 1. 21:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen lányok. Írhatnám, hogy én is ilyen vagyok nagyjából, de nem magamat akarom reklámozni. Csak némi betekintést szeretnék adni a másik oldal szemszögéből.

Szóval az ilyen lányokat nem fogod diszkóban megtalálni. De ott vannak bárhol, utcán, buszon, villamoson, munkahelyen, suliban. Mert igenis vannak. Csak ők nem azok, akik rádmásznak félrészegen egy buliban, akik nyomulósan kezdeményeznek. Ezeknél a lányoknál a jelet kell keresni, az apró jelet amiből ha figyelsz észreveheted, hogy nyitott az ismerkedésre. Ha pl a buszon kiszúrsz egy ilyen visszafogottabbnak tűnő lányt, aki esetleg a szemedbe néz és rádmosolyog, akkor menj oda és szólítsd le. Hidd el ezek a lányok nyitott szemmel járnak mindenhol, pont azért, mert tudják, hogy manapság bulikban megy az ismerkedés főként, és mivel ők nem járnak, ezért kevesebb lehetőségük van. Szóval épp ezért nyitva van a szemük mindig. És ha valaki tetszik nekik akkor szolidan adják tudtára az illetőnek, hogy benne lennének a folytatásban. Csak általában,legalábbis nálam, addig jut a dolog, hogy észreveszem, hogy egy srác figyel, összenézünk párszor, majd rámosolygok és pont. Esetleg visszamosolyog, de ennyi a max. Van aki egyszerűen ledermed, van aki reagál ugyan, de nem lép. Megy tovább, vagy egy kávézóban visszafordul a haverjaihoz, a buszon leszáll a következő megállónál. De nem jön oda, nem veszi fel a kapcsolatot.

Összefoglalva, az ilyen lányok, olyan pasit keresnek, akik hasonló életvitellel, életfelfogással rendelkeznek és emellett vannak olyan tökösek, hogy merjék "becserkészni" őket.

Remélem tudtam némileg segíteni:)

2011. okt. 1. 22:35
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem sok helyre járok el itthonról így nekem csak a suli vagy esetleg a könyvtár marad :)Esetleg ha nincs más akkor interneten :)
2011. okt. 1. 22:36
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Jelentem itt vagyok:D bár szőke az pont nem. Amúgy járj nyitott szemmel az utcán és meg fogod találni.
2011. okt. 1. 22:38
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Szőke igaz nem vagyok de a többi az naggyából stimmel :)
2011. okt. 1. 22:45
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, én nagyon megértem milyen lányt is keresel. De ne nevezd őket szürkének, én inkább nagyon imádnivaló és szerethető lányoknak tartom az általad leírt lányokat. Én pont itt, a gyakorikérdéseken akadtam rá még július elején egy számomra tökéletes lányra, első msn-en beszélgetésünk után két és fél héttel találkoztunk is, és minden nagyon szuperül működött. Igaz, hogy 150km van köztünk, de nekem nem számított, mert csak Ő volt fontos nekem, és örömmel keltem szombatonként fél négykor, hogy az ötös vonaton tudjak ülni, és időben Nála lehessek. Fura lehet hogy erről múlt időben írok, de bizony tényleg múlt idő már, mert 2 hónap után azt mondta nem bírja a távolságot, és a heti, kéthetenti 1 együtt töltött nap túl kevés neki, így nem tud mellettem boldog maradni. Nagyon fájtak ezek a mondatok, mert szeretem teljes szívemből, de hát bele kellett törődnöm ebbe. Azt kívánom, hogy találd meg a számodra tökéletes lányt, és el ne engedd ha már megvan! 17F
2011. okt. 1. 22:54
 16/41 anonim ***** válasza:
De jó hogy van olyan fiú aki ilyen lányt keres! :)Én még egyet sem találtam :)16/L
2011. okt. 1. 23:02
 17/41 anonim ***** válasza:
juj figyelj már kinéztem egy 9.es lányt pont ilyen lehet így messziről, oda fogok menni hozzá ha belepusztulok akkor is:P Nem lesz könnyű de megcsinálom! Csak néhány ilyen lányt láttam életembe, hasonlítanak az animelány ideáljaimra, szal irdatlan jó lenne ha sikerülne egy ilyet felszednem, sztem nem nagyok az igényei.
2011. okt. 1. 23:10
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló! Azt hogy az ilyen lányoknak nem nagyok az igényei miből gondolod? Szerintem többet várnak el egy fiútól mint a ri*ancok.
2011. okt. 1. 23:19
 19/41 A kérdező kommentje:

ne úgy állj hozzá, hogy "nem nagyok az igényei" :D

legyenek nyugodtan nagyok, te meg add meg neki ami jár.

Az ilyen lányok (és fiúk) nehezebben találnak egymásra mert ugye nem teremtenek olyan könnyen kapcsolatot mint mások. Kicsit félősebbek, óvatosak halk szavúak. De pont ez a lényeg. Ez az ami megfog benne és ez az ami miatt nem tudok megismerkedni vele mert én is ilyen vagyok..

2011. okt. 1. 23:22
 20/41 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. okt. 1. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!