Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lenne kedvetek ilyesmit játszani velem? :D
csak érdekelne:
A képen eléggé jól érzik magukat sztem. :D
utána meg esetleg helyet cserélnénk :D
persze nem percekig csak max. kb. fél percig.
ahogy megláttam a képet, arra gondoltam ez tök poén, jó játék lehet.
Hát, csak ilyen felállítható medencénk van, de elég találékonyak vagyunk ilyen szempontból szerencsére. :)
Ja és igen, lány vagyok. És mindkét szerepben kipróbálnám. Már mondtam a páromnak, neki is teszik az ötlet. :D
hát remélem, nem fulladtok meg. most izgulhatok h a kérdésem miatt baj lesz. ugye nem?
amúgy miért ruha nélkül lenne jobb? ez most úgyis max. játék, sok mást közben sztem nem tudtok csinálni... vagy igen? :D már bocs h így belekérdezgetek a személyes dolgaitokba...
És az nem kellemetlen, hogy nem kaptok közben levegőt?
Csak gondolom sokáig bírjátok víz alatt. elég edzettek lehettek...
nem félsz h a párod esetleg úgy belemelexik h nem enged feljönni és megfulladsz? :D
egyébként hány évesek vagytok? gondolom, elég fiatalok, h ilyen eszetekbe jut :D
Víz nélkül is épp olyan jó lehet, egyébként csak önfegyelem kérdése az egész. És nem vagyunk már olyan fiatalok... én 26. ő 28
de szeretjük az új dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!