Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20 feletti szűz pasik ma már kevesebbet érnek?
Figyelt kérdés
kinézettől, anyagi helyzettől függetlenül...
én is ilyen vagyok és nem azért mert randa vagyok, vagy impotens, hanem nem vagyok szerelmes, egyébként meg nem szeretek össze-vissza dugni. Most ez a lányok szemében már "gáz" kategória?
ám magas vagyok, barna haj/szem, jó kiállású, állítólag jóképű, elvileg a lányok kedvence lehetnék, de egyelőre nem próbálkozok, mert nemtom miért, bár ők sem. :S Csak mindenki a jeleket küldi 1000el és ennyi, azt veszem. Hogy mit akarnak azt csak a jó Isten tudja.
napi szinten legalább 1 ember megkérdezi, hogy összeszedtem-e már valami csajt, és ha nem, akkor azt veszem ki az emberek tekintetéből hogy ajjajj.
2011. okt. 1. 02:39
11/11 B.Timi.13 válasza:
Még sosem volt senkid? S miért nem akarsz senkit, ha küldik a jeleket, mi a gond? Olyan passzív srácnak képzelek el a szöveged alapján, szóval akinek minden mindegy, aki sodródik az árral, aztán ha történik valami, hát történjen. Nem ártana hozzáfogni élni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!