Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha emancipáció van akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha emancipáció van akkor nem kell a nőket előre engedni egy bejáratnál?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 19:16
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
nem is szoktam a nőket előre engedni, ők akartak emancipációt.
2011. szept. 30. 19:26
 12/36 anonim ***** válasza:
93%

most az egyenjogúság törvényileg létezik de viszont a való életben nem. nem tom h ez téged mit zavar engem nem meg én alapból ilyen udvarias vok szval eszembe nem jútna az ilyen kérdés !!!

19f

2011. szept. 30. 19:29
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Az egyenjogúság leginkább a hivatalos dolgokban számít, arra találták ki, pl. választójog, tanulási jog, munkalehetőség. Az, hogy előreengedsz egy nőt az ajtóban, egy gesztus, amivel a klasszikus szerepeknek teszel eleget, kifejezed férfiasságod, kedvességed meg satöbbi. Nem kell végletesen szószerintinek lenni, jók ezek a tradíciók.

Ajánlott filmjelenet a női-férfi jogokról: Brian élete

http://www.youtube.com/watch?v=v_E9xNlvnv4&feature=related 8:15től

http://www.youtube.com/watch?v=0Vsj4Mye9V8&feature=related első 10 másodpercbe átnyúlt

avagy amikor a jogok fontosabbak, mint az értelem...

2011. szept. 30. 19:30
 14/36 anonim ***** válasza:
65%
De egyenjogúság van de attól még nem lehetsz tapló most komolyan te elvárnád h egy nő ki legyen szolgáltatva a férjének?Ne dolgozhasson?Ne tanulhasson?Mi bajd van azzal h a nők is érvényesülhetnek?Ha már egyenjogúság van lehet ugyanúgy nőket verni meg taplónak kell velük lenni?Nem lehetsz ekkora köcsög.Az h előre kell-e engedni az ajtón ez udvariassági kérdés nincs köze az egyenjogúsághoz.Vagy megteszed vagy nem és nincs elvárva nem ismerek olyat aki elvárja én sem várom el.Bár azért a fiúk megteszik de ez neveltetés kérdése ha nem akarod ne tedd.De komolyan baz.meg a legjobb h csomó férfi fröcsög h jaj egyenjogúság van (mi az h a nők is érvényesülhetnek,lehetnek függetlenek)Miért lenne jó az nekik h egy nő ki van szolgáltatva?NA?Akkor elmehettek a tudod hová nem birtokolni kell a nőket.Az másik kérdés h az állam ezt jól ki is használta és kevés férfi van olyan fizetéssel h megteheti a nő h nem dolgozik.Miért fáj az nektek h úgyanúgy érvényesülhetünk?Mert nem igaz h jobban.VAlami a férfiaknak kedvez jobban valami a nőknek csak senki nem látja a másik nem buktatóit és fröcsög jajj a nőkenk jobb jajj a férfiaknak jobb.FEjezzétek már be baz.meg.
2011. szept. 30. 19:34
 15/36 anonim ***** válasza:
89%

én pl nem vok ilyen tod az általónosítás nem szép dolog.

19f

2011. szept. 30. 19:38
 16/36 A kérdező kommentje:
Én szeretném ha érvényesülhetnének a nők. De akkor ne várják el hogy előre engedjem őket az ajtón amikor én értem oda előbb. El kéne dönteni hogy egyenjogúság van vagy nincs.
2011. szept. 30. 19:38
 17/36 anonim ***** válasza:
93%

Az emancipáció azt jelenti, hogy a nőknek is joguk van olyan dolgokhoz, mint a tanulás, a munkavállalás, a szavazás és az állami tisztségek betöltése.

Amiről te beszélsz, az udvariasság kérdése és nem emancipáció kérdése.

2011. szept. 30. 19:42
 18/36 A kérdező kommentje:
ha előre kell engedni őket mert nők, akkor mégsem egyenértékűek a férfiakkal?
2011. szept. 30. 19:43
 19/36 anonim ***** válasza:
93%

Értsd meg kérdező!!! Az egyen jogúság nem egyenlő az illemmel. Pl.: ha erőre engedsz valakit az illem, de ha nem engeded főnökként/magasabb beosztottként munkához akkor az már diszkrimináció azaz nem nézed egyen jogú félnek, mielőtt felteszel ilyen kérdést válaszd el a fogalmakat és a jelentéseiket!!!

19f

2011. szept. 30. 19:43
 20/36 anonim ***** válasza:
93%

Attól, hogy egyenjogúság van még nem tehetsz meg bármit.

Én például mindig előre engedem aki siet, férfit, nőt egyaránt....

Illem kérdése, szerinted van köze az egyenjogúsághoz?

De akkor ha össze akarsz jönni egy nővel... ne legyen a következő kérdésed itt: "Nem engedtem előre az ajtónál a barátnőm és most haragszik, hogy engeszteljem ki?"

Szerinted a lovagiasságot, a férfiasságot (nem a nemi szervre gondolok) már akkor el is kell felejteni?

A barátnődet megtámadják, akkor majd ott állsz, hogy "Szívem, védd meg magad, hisz egyenjogúak vagyunk?"

EQ-d=0

2011. szept. 30. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!