Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban zavar a barátom viselkedése. Egyszerűen nem tudom megérteni, már már égő egy plázában vele. Változhat még? . Bővebben lent!
Sajnos tényleg egyre rosszabb lesz.
Milyen autója van??? Dolgozik?Mit? Nagy házuk van???
10 perc alatt helyretenném a pasidat
én nem nézek le senkit a ruhái miatt
nekem is csak kínaira futotta, amíg tanultam
de most, hogy évek óta nagyon magas fizetést kapok, már csak luxusmárkákat veszek
és nagyon tudok mosolyogni az olyasféle embereken, mint a párod
mondd meg neki, hogy ha olyan k.urva igényes embernek tartja magát+a pénze is megvan hozzá, akkor ne filléreskedjen plázákban
vásároljon az Andrássy úton
az ő típusa a legnevetségesebb a világon nekünk "gazdagoknak", ha mondhatom így
azt hiszi, hogy attól lesz mások szemében valaki, hogy Retro cuccokban jár? Nekünk az nem márka, nekem pl egy sincs. De még a Roberto Cavalli ruháimban járva sem firtatom azt, hogy ki hol veszi a ruháját, viszont lenézem az olyan "félcsóró, félproli" majmokat, mint a barátod. Nem sznob ő, de nem is gazdag, csak egy kismajom.
Mutasd meg neki ezt a választ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!