Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresek valakit, akivel nemrég leveleztem itt? Jelentkezz, ha te vagy!
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 18:19
11/26 anonim válasza:
És mellesleg elég hangulatfüggő szerintem, hogy ki milyen stílusban ír.
12/26 anonim válasza:
Nekem 80 fölött van %-om mindig, még amikor trollkodok, akkor is :(
13/26 A kérdező kommentje:
Shanana, akkor te egy jó fej troll vagy :)
2011. szept. 29. 18:33
14/26 anonim válasza:
azért egy kis támpontot tényleg adhatnál, ő sem gondolat olvasó.Bár nem lehetetlen így megtalálni,de ahhoz az szerencse is kell.
sok siket hozzá :)
15/26 krvua válasza:
én mindig trollkodok ritkán adok rendes választ mégis stabilan 75 fölött van...
16/26 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt irnad, keresem azt a barna haju lanyt akit a metron lattam tegnap. :D
17/26 anonim válasza:
kedves kérdező!
fejezd már be ezt a cuki stílust:)
"így meg úgy akarom megtalálni, meg az alapján amit mond rájövök"
Írjál, kort, nemet, írd meg mi volt a téma!
Mert szerintem ha ezt itt játszod még vagy 2 órán át, akkor ez csak FAKE!!!!
18/26 anonim válasza:
Legalább azt írd le, fiú vagy lány vagy, vagy a keresztneved, már ha tudja az illető, vagy hogy milyen témában beszéltetek. Esélytelen, hogy így megtaláld akit keresel, pedig franc tudja, lehet ő is szeretne beszélni veled.
20/26 anonim válasza:
Nemévvótam? De bissztosannem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!