Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyik a jobb? Ha elmodom neki, hogy szeretem, vagy ha éreztetem vele? Ti melyiknek örülnétek jobban, lányok? 21/F
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 16:10
11/17 anonim válasza:
Ne mondd neki, mert csak leraz. Inkabb ereztesd, baratkozz eloszor, legyel ott, segits neki, majd rajon :)
12/17 anonim válasza:
Hali! Figyi, én nem vagyok lány, de ha egy lánnyal inkább csak érezteted először és kedveskedsz neki egy idő után észreveszi hogy mi az ábra. Aztán mond is el neki, hogy mit érzel. Idáig ez mindig bejött nálam, de ne húzd az időt! :D
13/17 anonim válasza:
Alapdolog hogy sosem mondjuk ki elsőre az érzéseinket.Tegye meg mindig a nő,hidd el igy jobban jársz
14/17 anonim válasza:
Még hogy nincs az a nő? Én rögtön lapátra tettem, akitől ezt hallottam, mert az ilyennél csak kábító duma, hogy szeretlek. Normális férfi nem könnyen, vagy szinte nem is mondja ezt. Éreztetni kell vele, aztán esetleg mondani is, akkor biztos el is hiszi, de elsietni nem kell.
15/17 anonim válasza:
Elöször éreztesd vele,szavakban nem mindenképpen kell bevalanod,majd ő maga őssze dobja a választ akkor kérdezd meg.
16/17 anonim válasza:
Én 2 év alatt eddig csak kétszer hallottam a barátomtól az sz betűs szót,ami nem is mindig baj,hiszen így legalább tényleg megmarad a szó jelentősége(bár néha azért jól esne többször hallani),viszont a kapcsolatomat a barátommal nem cserélném le semmiért,mert tudom,hogy szeret,egyszerűen érzem...mindkettő fontos,de az,hogy ha érzi,hogy mindenben számíthat rád,mellette leszel és szereted,az minden szónál többet ér...
17/17 anonim válasza:
Add a kezébe. Had érezze milyen kemény a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!