Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki várja éppen, hogy valaki végre szerelmes legyen belé és viszont?
22/L vagyok, túl egy 4 éves kapcsolaton már egy ideje. nagy szerelem volt, de elmúlt. volt előtte is, utána is több próbálkozás, de sosem szerelem igazán, se részemről, se a srác részéről.
próbálok ismerkedni, eljárni ahová tudok, neten is, de semmi.
olyan reménytelen. úgy hiányzik már az érzés, hogy valakinek én kellenék. meg persze hogy valakit szerethessek.
Én 2001 óta várok a "mindennek eljön az ideje"-re. Úgyhogy szerintem ez egy nagy B_ROMSÁG!
34 ffi
Én igen, és pont úgy érzek ahogy te. Sosem értettem azokat az embereket, akik azt mondják, valaki azzal cseszi el a fiatal éveit ha kitart 1 ember mellett. Miért cseszné el? Azért, mert azzal van akit szeret? Baromság. Csak sajnos a velem egy korúak jó részének nem ez az álláspontja mint nekem, így meg nehéz találni 1 társat. Na meg úgy gondolom, csak azért együtt lenni valakivel, hogy ne legyünk egyedül nincs értelme.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!