Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen csajról?
Nem tudom milyen lehet, és hát már elég sokat csalódtam, így nem nagyon merek vele kikezdeni.
A csaj szőke hajú, néha összefogva hordja a haját, egyáltalán nincs kifestve, nem sokat láttam még másokkal beszélgetni, elég halkan beszél, ezek alapján egy egyszerű nem beképzelt csajnak tűnik, na de mi van ha mégsem az?
Egyébként meg halj éhen! Anyuci finom sült csirkéje biztos finom. De mi van ha elsózta?! Pff.
85%os hozzászóló.
Na de akkor egy ilyen csaj szerintetek milyen lehet?
Hosszú szőke haja van, néha összefogja, nem öltözik kihívóan, nem festi magát, nem sokat láttam még társalogni, meg elég halkan is beszél.
Minden lány összefogja néha a haját, ha hosszú, mert már pl meg kéne mosni, de az ugye nem olyan egyszerű náluk, ezért ha már nincs tartása, összefogják. Ez tök normális, ebből nem tudsz levonni következtetést. Az is lehet, hogy szereti így is, úgy is, még ha frissen mosott, akkor is. A smink is ilyen, mikor hogy, alkalomra kifesti magát, amúgy nem, mert szép az arca és nem szereti. Ebből se sokat tudni.
Az, hogy te nem láttad beszélgetni, nem jelenti azt, hogy nem is szeret. Talán megvan a szűk baráti köre, akiket érdemesnek talál arra, hogy beszélgessen velük. Ha te is közéjük akarsz tartozni - márpedig ajánlott, ha többet is akarsz tőle - akkor neked kell odamenni hozzá és beszélgetni vele. Ő a nő, te vagy a férfi, szóval neked kell odamenni. Az, hogy halkan beszél, azt jelenti, hogy nem szeret annyira a középpontban lenni, de ez se biztos.
Mondtam: Menj oda, és beszélgess el vele. Máshogy nem fogod tudni kideríteni, hogy milyen. Vedd a fáradságot, és beszélgess vele sokat. Ha visszautasítja a randit, akkor is tanulhatsz addigra sokat a dologból, pl kiderítheted, hogy mi jár a nők fejében. Mert ahogy látom, most még nem sokat tudsz a dologról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!