Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban, nem vagyunk osztálytársak, és még csak nem is ismerjük egymást, csak úgy látásból, és teljesen belezugtam. De nem tudom, hgogy ezt hogy tudnám elmondani neki, mert az nekem nem megy hogy odamegyek és dumálok csak ugy vele stb. valami más ötlet kéne.2011. szept. 28. 20:40
1/18 anonim válasza:
Véletlenül, nem egy magas szép alakú, barnás szőke hullámos hajú csajra gondolsz?
2/18 Tajparaszt válasza:
Sajnos, más ötletem nincs. Akkor ne menj oda, továbbra is csak álmodozz róla.
3/18 anonim válasza:
jelöld be facebookon,irj rá,ott azért könnyebb.aztán odamehetsz
4/18 A kérdező kommentje:
a facebook-os dolog már megvan, de mi olyant tudnék irni, amiből gondolhassa, hogy ő bejön nekem
2011. szept. 28. 21:35
5/18 anonim válasza:
Esetleg ha végzősők vagytok kérd fel táncolni :D
6/18 anonim válasza:
hát persze,ne úgy kezd , hogy csőőőő szeretlek.. :D irj rá,beszélgessetek minnél többet,kérdezgesd mit szeret,meg ilyesmi. Ha 1 hét után is szivesen beszélget veled,akkor kezdj el flörtölgetni,dicsérgesd. Ekkor már suliba köszönhetsz is neki. Aztán meg ha nem ráz le , akkor szépen elhivod valahová : ) soksikert
7/18 A kérdező kommentje:
nem is rossz ötlet, erre en isgondoltam, csak nem tudom hogy hogy kezdjem el az ismerkedest, de azert kosz mindent, és nem vagyunk végzősök, én az leszek az év végén, de ő még nem
2011. szept. 29. 15:11
8/18 anonim válasza:
hát,köszönj rá facen,mond meg neki h nemismerjük egymást , de te nem xy valamit kitalálsz,amivel el lehet kezdeni a beszélgestést. pl hanyadikba jár, meg mittudomén :D
9/18 A kérdező kommentje:
hat jo dumaltam vele meg minden, hat epp csak egy 5 percet mert utana mar mennie is kellett, de ha csak siman dumalok vele abbol o nem fog semmit sem latni
2011. szept. 30. 22:27
10/18 anonim válasza:
Ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek tűnik. Iskola, tehát biztosan vannak nem kívánatos tanárok, ezzel máris nyílt egy közös téma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!