Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeretek bulizni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretek bulizni? És miért kell ezért lenézni?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,jól nézek ki, intelligensnek tartom magam stb.Nem járok bulizni.Se házibuli se diszkó.Nagy ritkán alkalmanként kb jó ha 3 havonta elmegyek egyszer (és ebbe beletartoznak a szülinapok,szilveszter,stb).A korombeliek 80%-a hetente minimum 1X elmegy.Mindig hívnak engem is de soha sincs kedvem és ha nagy nehezen ráveszem magam akkoris tökre várom már hogy eljöjjön az a nap mikor kell menni és hamar legyen is vége :D... pedig mikor ott vagyok akkor ált. jól érzem magam,legközelebb viszont mégsincs kedvem menni.Azt vetem észre hogy emiatt valahogy lenéznek azok akik bulizósak.Mindenki meglepődik és nem értik hogy mi a franc bajom van.Antiszociálisnak tartanak ezért...

Most ez tényleg ekkora nagy baj ?

Ti mit gondoltok egy ilyen lányról?

2011. szept. 28. 11:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nm :)
2011. szept. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!