Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem a főnökömnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a főnökömnek vagy miért csinálja mostanában ezeket?

Figyelt kérdés

7 hónapja dolgozom neki,mint személyi asszisztens.

Eddig normális volt velem,ha valami dolgom volt,akkor rögtön elengedett hamarabb.Sokszor kért segítséget tőlem,amikor nem volt ötlete,hogy mit vegyen a feleségének vagy a kislányának ajándékba és elég jóba lettem a feleségével is.

De pár hete viszont megváltozott valahogy...Mindig elhív magával kávézni vagy sütizni vagy ebédelni.

Eddig is volt olyan,hogy meghívott egy kávéra,de nem naponta.

Ráadásul szinte hetente vesz valamilyen ajándékot,ha megkérdezem,hogy miért kaptam,akkor azt mondja,hogy azért,mert én vagyok a legjobb személyi asszisztens,akit csak kívánhat magának.

Eddig is jóban voltunk,beszélgettünk mindig pár szót,de nem annyit,mint mostanság.Folyton sms-ezünk,ha kérdezem,hogy nem zavarja-e ez a feleségét,akkor azt mondja,hogy nem tudja ezeket,de szerinte nem zavarná.

Meg mindig hozzámér valahol "véletlenül"...

2011. szept. 27. 19:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
ha neked is tetszik jelezz visza, de semmiképp ne támadd le, mert lehet hogy csak kedves akar lenni, mert pl megtudta hogy a riválisa át akar csábítani az ő cégükhöz...bár ez enm valószínű, de pont az ilyen lehetőségek miatt, semmikép se lépj fel támadólag.
2011. okt. 1. 17:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom hogy vagytok ezzel de szerintem elég megalázó az hogy másnak dolgoztok bagóért és még a testetek is odaadjátok a főnökötöknek. Szerintem az ilyen nőknél a prostik is nemesebbek. Ők csak a testüket árulják amit megfizetnek nekik de emellett nem dolgoznak még minimálbérért. (nekem a minimálbér fogalma kb 300 e Ft-ig tart bocs ezért)
2011. okt. 1. 17:33
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

nekem szex után megduplázta a fizum-nem ez volt a cél-szal nem jártam rosszul sőt!! amikor végül eljöttem,alig akart elengedni.. pénzt,ékszert,virágot kaptam..

lehet lelotyózni,én kedveltem

2011. okt. 1. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Így lehet .... azzal előrelépni a ranglétrán...
2011. okt. 1. 18:07
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

van aki sportot űz ebből. én belehabarodtam azért lettem a szeretője

gondold át te mit akarsz. ha érzelmesebb vagy,inkább ne. végül én is kiléptem mert éreztem h nem elég amit kapok,de házas volt és...

szóval: ha lazán fel tudod a dolgot fogni,hajrá,jól is járhatsz.mostani munkahelyemen minden vezető beosztásban lévő csaj egy vezető beosztásban lévő muki nője

2011. okt. 1. 18:15
 16/20 A kérdező kommentje:

Nekem is tetszik Ő,csak félek kimutatni,hogy mit is érzek.

De Ő azért elég rendesen flörtöl velem napközben is...

Tegnap együtt ebédeltünk és ott volt pár barátja az asztalnál,Ő pedig leült mellém és néha-néha a keze hozzáért a combomhoz.És folyton megdicséri a ruhámat,a hajamat és a parfümömet is.

Jövő héten el kell utaznia egy tárgyalásra és szeretné,hogy vele menjek,mert szerinte nélkülem nem bírná ki azt a pár napot(arra a néhány napra én szabit vettem volna ki,mert a tesómnak kisbabája született és megszerettem volna Őket látogatni,csak hát kb. 3 és fél óra oda az út)...Nem tudom,hogy mit kéne tennem.Mert szinte minden porcikám azt mondja,hogy menjek vele,de akkor tudom,hogy történne valami olyan,aminek nem lenne szabad.

2011. okt. 1. 19:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezt eldöntötted már akármit is írunk neked... Nők előző barátnőm tudta, hogy a tanárával nem szabadna összejönnie, de megtette. Szép idegroncs lett és azt mondom valahol meg is érdemelte! Most 1 családod Te is szétmarnál... Igazából gond van ahová beférkőzik egy harmadik. De a helyzet az később nagyon megszívhatod, rengeteg rossz dolog vár rá, mert a családját nem fogja miattad elhagyni! Te meg csalódsz egy nagyot, de a helyzet az Te már döntöttél... NŐK...
2011. okt. 1. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, de azzal is számolj, hogy a munkahelyeden közutálat tárgya leszel, és a felesége is "baráti" látogatást tehet nálad.

Biztos hogy állandó gyűlölködés és cinkelés célpontja akarsz lenni?

2011. okt. 1. 19:53
 19/20 anonim ***** válasza:

szia kérdező, elég rég írtad ki a kérdést, azóta biztos jutottál valamire. mi történt, mi lett a folytatás?

mennyivel idősebb, mint te?

2013. okt. 2. 12:47
 20/20 anonim válasza:
Mi lett a folytatás?
2021. jún. 7. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!