Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minél szebb egy lány annál nagyképűbb és bunkóbb mint a többi?
Megfigyeltem, hogy a kövér és ronda lányok nagyon kedvesek, könnyű őket felszedni, de minél szebb egy lány annál nagyobb paraszt, pl. ha nem vagyok az esete csak elkerül, nem mondja meg, tehát ilyen sunyi, nem ír vissza, nem veszi fel a telefont, mondja meg, hogy figyelj, nem vagy az esetem, nem akarok semmit tőled, ha már én is tisztelettel viselkedtem vele.
Úgyhogy én már egy ideje kerülöm a szép lányokat, szépnek születtek, de ez elmúlik egyszer és akkor nem elsz semmijük amivel hódítani tudnának!
Hát figyelj, én most csak egy példát tudok mondani.
Volt egy nagyon szép új autóm, egy hatos BMW-m(cirka 4 éve volt, akkor még szinte új konstrukció volt, nem minden gyökér ezt vette meg Németországból, mint most), és mindenképpen irigyelt ember voltam miatta.
Na már most, beültem, láttam, hogy egy csomó ember engem bámult, esetleg mutogattak, vagy ott álltak a kocsimnál és nézegették. Minél többet mentem vele, minél többet néztek, annál különlegesebbnek éreztem magam, és úgy gondoltam, hogy én mennyivel különb vagyok náluk, csak azért, mert van egy drága autóm. Persze kis idő után már nem volt olyan különleges a kocsi, mert minden nagyképű gyökér ilyet vett 300ezer kilóméterrel, hogy tudjanak rajoskodni. Aztán jöttem rá én is, hogy hát nagyon helytelenül gondolkoztam,
Na most képzelj el egy szép csajt, vagy egy nagyon helyes srácot. Kapizsgálod mire akarok kilyukadni? Ők egész életükben-vagyis ameddig meg nem csúnyúlnak- egy ""luxus kocsiban ülnek"", vagyis a testük egy "luxus példány", amit mindenki megbámul, mindenki dícsér és mindenki csodál. És ők a nap 24 órájában ebben vannak, míg te egy kocsiban max pár órát ,és ott is inkább akkor dagad a májad, ahogy beleülsz. Aztán mint ahogy én is, azt hittem, hogy attól, mert valamiért csodálnak, különb ember vagyok. Az ő egész életük már kisgyerek koruk óta arról szól, hogy fú milyen helyes vagy, fú milyen szép vagy, milyen jó tested van, a természet remekműve vagy stb, és ezáltal tényleg úgy hiszik, hogy ők felsőbbrendűek és lehetnek bunkók azokkal, akik nem "méltóak" a társaságukra.
Aki nagyon szép, vagy nagyon helyes, az valamilyen szinten mindig is érezteti ezt a többiekkel, hogy ő különleges, még a legjobban nevelt, legnormálisabb férfiak és lányok is.
23:01 vagyok
még kiegészítésként, hogyha valaki tényleg gazdag, bármilyen jó ember, bármilyen jól nevelt, néha-néha kibukik, hogy el van szállva attól, hogy pénze van, mint ahogy a szépségből adódó nagyképűség. Tapasztalatból beszélek.
Amúgy én nem vagyok helyes(az átlagosnál kicsit jobban nézek ki, de még így sem tűnök ki), így mindig is kicsit irigyeltem azokat, akik azok, és aki után futnak a nők és minden ujjukra 10 jut. Mert ha valaki gazdagabb nálam, azt kemény munkával utolérhetem, viszont helyesebb már sajnos soha nem leszek és ezt kicsit igazságtalannak tartom az élettől. Persze az élet nagyon, de nagyon nem igazságos.
Minden esetre a hozzászólásom nem keserűség ihlette, ezek a dolgok valóban így vannak.
1. először is szépnek kell lenniük ma már a férfiaknak is, mert ez alapján válogatnak a nők, akkor már dicsérjék meg az izmaim, hogy sármos vagyok, bókokat várok igen is!!!
Ha egyszer ennyit teszek értük!
Másik meg, hogy dede értékesebb az aki szép, -nem szerintem a társadalom szerint, én csinálhatok bármit, hiába lesz diplomám, egy 8általánost végzett szép nő mindig többet fog érni mint én, ő bárkit megkaphat az ellenkező nemből csak mert szépnek született és jók a génjei, én meg csak a csúnya nőket kaphatom meg, közülük is sok elutasít hiába sportolok stb.
Ennyit erről mus muculus, neked könnyű, nőnek születtél, eleve értékesebb vagy nálam, akkor lesz pasid amikor akarod, nekem meg akkor ha kő keméynen megküzdök és több ezer csajnál próbálkozok be, tehát ha szerencsém van.Ez a nem mindegy.
Na most akkor mondhatnám én aki átlagos fejű vagyok(lány amúgy), hogy eddig egy pasim sem volt rám se néznek, komoly kapcsolatot majd csak akkor fogok kapni ha én kezdeményezek valakinél, akinek esetleg én is tetszem. De eddig maximum 1-nek tetszettem az is idősebb volt..
De nem vagyok elkeseredve.
Egyébként nem csodálkozok azon, hogy manapság a lányok is olyan nagyon sok elvárást állítanak a férfiaknak. Nem kéne így lenni, de mivel már a lányoknak is nagyok sok mindennek kell megfelelni ahhoz, hogy egy férfinak megtetsszen. Legalább ki van egyenlítődve.
Én érzem ezt tapasztalom. Gondolom te is kérdező.
De lényegtelen, nem vagyok elkeseredve mert az semmit nem old meg.
09:08
Miylen nagy igények?Az én igényeim: legyen ápolt, legyen érettségije, legyen saját értékrendje és ne legyen hisztis, ne hazudozzon, ne legyen divatmajom, tehát egy átlagos középiskolás lány megfelelne bőven, de nem lehet barátnőm mert egyszerűen én nem felelek meg senki igényeinek sem, olyan nagyképűek a lányok, hogy az valami hihetetlen.
Azért nem nyomultak rád a fiúk mert azt hiszik nincs esélyük annyi lány volt velük bunkó és utasította el őket, azt hiszik te is ezt fogod, rengeteg pasinak tetszel, csak nem mutatják ki, szemezni sem mernek, köztük én sem, mert beszól a lány, hogy mit nézel te marha?Meg ilyenek, hihetetlen mit meg nem engednek maguknak, de persze ők nem kezdeményeznek, áhh dehogy...:(
Milyen nagy igények? Már bocs, de senki nem vesz észre, ha csak egyszerű cuccban vagyok. Na nem mintha egy plázapics@ lennék. Nincs műkörmöm, nem járok szoliba, póthajam sincs .. Már el is vághatom magam, ha nem vagyok szép márpedig nem vagyok az. Szerinted eddig miért nem volt fiúm? Biztos nem amiatt, mert nem mernek a többi lányok miatt szemezni sem. Nem azért, de engem is értek pofonok még sem írom le magamat. Nem kell komolyan venni, ha visszautasítanak. vagy inkább tanulni kell belőle: Vagy simán les@rni.
", köztük én sem, mert beszól a lány, hogy mit nézel te marha?" És akkor? Szóljon be. Őt minősíti nem téged.
Nem is értem, hogy hogy lehet ennyire szívre venni olyan emberek beszólásait akik fikarcnyit sem érnek. Mert ha így beszólogatnak akkor mit kell velük foglalkozni , minek veszed a szívedre? Szard le azt kész. Menj tovább, olyannal barátkozz aki érdemes(mert igen vannak ilyenek is!). Az ő szegénységi bizonyítványuk nem a tiéd.
Én inkább úgy vettem észre, hogy a fiúk nem tudnak tovább lépni egy egy sértődöttségen. Én lány létemre mondom azt, hogy nem érdekel ha már visszautasítás ér majd lesz olyan aki értékes lesz. Márpedig azt mondom, hogy ha kapcsolatot akarok akkor már tutira nekem kell kezdeményezni. Vagy miért ilyen pesszimisták a fiúk többsége. A visszautasítás miatt? na és? Nem mindenkinek tetszhetek én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!