Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minél szebb egy lány annál nagyképűbb és bunkóbb mint a többi?
Megfigyeltem, hogy a kövér és ronda lányok nagyon kedvesek, könnyű őket felszedni, de minél szebb egy lány annál nagyobb paraszt, pl. ha nem vagyok az esete csak elkerül, nem mondja meg, tehát ilyen sunyi, nem ír vissza, nem veszi fel a telefont, mondja meg, hogy figyelj, nem vagy az esetem, nem akarok semmit tőled, ha már én is tisztelettel viselkedtem vele.
Úgyhogy én már egy ideje kerülöm a szép lányokat, szépnek születtek, de ez elmúlik egyszer és akkor nem elsz semmijük amivel hódítani tudnának!
Gondolj bele: van egy gyönyörű lány, akinek már kiskorától nem csak a szülei, hanem a rokonok, barátok, ismerősök is folyamatosan azt mondják, hogy szép. Egy idő után ez már természetessé válik nála, elhiszi és tudja is magáról hogy szép, és elkezd ez alapján élni, mert meg van győződve róla, hogy ő felsőbbrendű a külseje alapján.
Ezzel ellenben van egy ducibb lány, aki kiskorától kezdve azt hallja, hogy fújj, de kövér vagy, de randa vagy, bottal se piszkálnálak meg, stb. Ő a külsejével nem tudja magát megszerettetni az emberekkel, és így kell találnia egy más módot, ez pedig a kedvesség törődés. Így a személyisége is ez alapján alakul, így lesz belőle többnyire egy értékes ember.
"Azt hiszem, az eredeti kérdésre elég logikus a válasz; az embertársaiktól bezsebelt bókoktól annyira elszállt az agyuk, hogy mindent kiérdemeltnek és mindenre feljogosultnak hiszik magukat. Szarni rájuk, oszt' kész.
" ez a baj, a nők meg nem bókolnak senkinek, így a legtöbb férfi önbizalma nem sok, mindegy, én nem foglalkozom, ezentúl szép lányokkal, nem éri meg egyáltalán.
Szépnek születtek, és értékesebbek mint én, ez van, sokkal sokkal több lehetőségük van.
Ugyan már a férfiaknak is bókolni szoktak azért.:D
Ennyitől elment a kedved? Miért nem tudod lesz@rni szimplán? :)
Már ne is haragudj kérdező, de az utolsó mondatod egy bődületes baromság. Engem is egy ocsmány fosnak könyvelt el a társadalom, bókok helyett cseszegetésben részesültem egészen ovis korom óta, mégsem érzem magam értéktelenebbnek másoknál. A külsőség senkinek sem elért eredménye, nem tett érte semmit, nem kellett megdolgoznia. Az meg a sok ökröt minősíti, ha ezért nézik többe őket.
A nők pedig azért nem bókolnak, mert társadalmi beidegződés, hogy a férfiaknak nem kell szépnek lenniük, úgyhogy nekik nincs is szükségük az efféle pozitív visszajelzésekre.
mus musculus
a férfiaknak nemkell szépnek legyenek?akkor mértfikázzák a rút fickókat hogy nézdmá a bánatot.hmm?
Én nem csúfolok ki senkit sem csupán a kinézete miatt.De azért szó mi szó, a csúnya nőket is sokszor porig alázzák férfiak nők egyaránt.:S
én bókolnék férfinak, ha kellene persze ha lenne kinek..:D
Azt nem mondtam, hogy a csúnyákat nem éri inzultálás, de tény, hogy egy fiúnak elég ütnie az "épphogy megfelel" szintet, míg egy lánytól elvárják, hogy bombázó legyen, mondván ők a szebbik nem.
Mellesleg egy ronda lányt még mindig többen és nagyobb előszeretettel cinkelnek, mint egy csúnya csávót.
Ez barátom tömény cinizmus!
De van benne igazság a szebbek között álltalába több a g*ciszemű
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!