Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apám szexelt a bnőmmel, mind2 kidobtam a házból. Jól tettem?
19 éves srác vagyok, melóból hamarabb haza érve kaptam rajta az apám amint a barátnőm/élettársam/menyasszonyom d.gja :S mivel a ház az enyém, mindkettőjüket kidobtam. ez még hétfön történt. apám nemtom hol huzta meg magát, de a (volt) bnőm folyton hivogat h bocsájtsak meg nekik, és h mit fogok szólna akkor ha az apámnak vmi baja lesz mert egyébként gyenge a szíve. K.rni azért tudott, na mindegy.
Szerintetek helyesen tettem hogy kidobtam őket? Ti megbocsájtanátok ezt a bnőtöknek és/vagy az apátoknak?
17.35 nem saját zsebből lett a házam, örököltem de ebbe ne menjük bele.
ha szerintetek fake akkor legyen az, nem fogok bizonygatni senkinek semmit!
de köszönöm az eddigi válaszokat :)
Helyesen tetted!!! Ne te bocsájts meg az ő hibájukból!!
Meg gondolkoztak volna előre! Ott a helyük ahol! te most csak törődj magaddal! :)
és én elhiszem h van házad! a sok paraszt meg csak irígykedik h vki örökli a házat :P XD
" a sok paraszt meg csak irígykedik h vki örökli a házat "
Én nem irigykedek, csak olyan nehéz elhinni...hogy tied a lakás és apád lakik veled és annyira jellemtelen hogy rányomul a barátnődre...ami elég szörnyü.Én például nem tudnám megbocsájtani neki és eléggé kiábrándulnák a csajozásból...Amúgy ha igaz a kérdés, akkor jól tetted, hogy kib*asztad mind a kettőt.
18.31 köszönöm!
persze, én nem csak az apám okolom, éppen ezt mondtam nemrég h legalább a bnőm őrizte volna meg a méltóságát, lett volna benne tartás. de nem volt.
lehet h hihetetlen de a ház az enyém, a nagybátyjámtól örököltem, egyke gyerek vagyok, de mondtam h ebbe ne menjünk bele, nem ide tartozik. És köszönöm az eddig érkezett válaszokat, én is egyre biztosabb vagyok benne, h helyesen cselekedtem. nemtom már ki írta h be kellett volna szállni 3diknak, hát nem is tudom mit mondjak... talán szánalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!