Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám szexelt a bnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az apám szexelt a bnőmmel, mind2 kidobtam a házból. Jól tettem?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, melóból hamarabb haza érve kaptam rajta az apám amint a barátnőm/élettársam/menyasszonyom d.gja :S mivel a ház az enyém, mindkettőjüket kidobtam. ez még hétfön történt. apám nemtom hol huzta meg magát, de a (volt) bnőm folyton hivogat h bocsájtsak meg nekik, és h mit fogok szólna akkor ha az apámnak vmi baja lesz mert egyébként gyenge a szíve. K.rni azért tudott, na mindegy.

Szerintetek helyesen tettem hogy kidobtam őket? Ti megbocsájtanátok ezt a bnőtöknek és/vagy az apátoknak?

2011. szept. 27. 17:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
F.A.K.E
2011. szept. 27. 17:39
 12/26 anonim ***** válasza:
kamu, de a sok sötét beveszi
2011. szept. 27. 17:47
 13/26 A kérdező kommentje:

17.35 nem saját zsebből lett a házam, örököltem de ebbe ne menjük bele.

ha szerintetek fake akkor legyen az, nem fogok bizonygatni senkinek semmit!

de köszönöm az eddigi válaszokat :)

2011. szept. 27. 17:48
 14/26 anonim ***** válasza:

Helyesen tetted!!! Ne te bocsájts meg az ő hibájukból!!

Meg gondolkoztak volna előre! Ott a helyük ahol! te most csak törődj magaddal! :)

és én elhiszem h van házad! a sok paraszt meg csak irígykedik h vki örökli a házat :P XD

2011. szept. 27. 17:56
 15/26 anonim ***** válasza:
en adtam volna meg apamnak 2 pofont mielott kirakom..
2011. szept. 27. 18:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Megfordult a fejemben. De végül mégsem tettem meg. Lehet h ő egy féreg, de én tiszteletben tartottam hogy az apám. Bár most visszagondolva be kellett volna neki mosnom
2011. szept. 27. 18:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Én beszálltam volna harmadiknak...
2011. szept. 27. 18:27
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát szerintem erőszakkal nem oldódott volna meg a problémád. Így tetted helyesen, ahogy csináltad. Mégis csak az apád. Ennek ellenére gusztustalan dolgot tett veled, de a barátnőd is. Ez 2 emberen múlott. Ha ő engedte, akkor nem csak az apáddal van a baj. Próbáld magad túltenni ezen, ne foglalkozz velük. Boldogabb életet. :)
2011. szept. 27. 18:31
 19/26 anonim ***** válasza:

" a sok paraszt meg csak irígykedik h vki örökli a házat "

Én nem irigykedek, csak olyan nehéz elhinni...hogy tied a lakás és apád lakik veled és annyira jellemtelen hogy rányomul a barátnődre...ami elég szörnyü.Én például nem tudnám megbocsájtani neki és eléggé kiábrándulnák a csajozásból...Amúgy ha igaz a kérdés, akkor jól tetted, hogy kib*asztad mind a kettőt.

2011. szept. 27. 19:56
 20/26 A kérdező kommentje:

18.31 köszönöm!

persze, én nem csak az apám okolom, éppen ezt mondtam nemrég h legalább a bnőm őrizte volna meg a méltóságát, lett volna benne tartás. de nem volt.

lehet h hihetetlen de a ház az enyém, a nagybátyjámtól örököltem, egyke gyerek vagyok, de mondtam h ebbe ne menjünk bele, nem ide tartozik. És köszönöm az eddig érkezett válaszokat, én is egyre biztosabb vagyok benne, h helyesen cselekedtem. nemtom már ki írta h be kellett volna szállni 3diknak, hát nem is tudom mit mondjak... talán szánalmas?

2011. szept. 27. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!