Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emos lányok! Hova szoktatok sokat, sokan járni? 21/F
Figyelt kérdés
Nekem tetszenek az emos lányok és szeretnék megismerkedni párral, csak hát a környezetem nem vannak.:)2009. ápr. 26. 21:11
11/12 anonim válasza:
jaj már megint ez az ősrégi emo-nem emo vita! Csórikám, ha emo csajt szeretnél, nem biztos, hogy sok esélyed van náluk, mármint az emo 14-től max 18-ig terjed, azon felül már ritka. Ha elérik a felnőtt kort, általában megőriznek valamit a kamasz éveikből és könnyebben ki lehet szúrni őket a tömegben, de őszintén: erre kicsit hamarabb kellett volna gondolnod. Viszont ha tényleg találsz magadnak egy emo lányt, akivel jól érzed magad, nagyon oda kell rá figyelni, mert könnyen megbánthatod bármi olyasmibel, amit más lány meg sem hall. És mi nem felejtünk... De általában az emogirlek az emoboyokra buknak és viszont, mert jobban megértik egymást. Egy szóval (vagy kettővel) húzz bele, mielőtt tényleg kiöregszel a korosztályból!!!
12/12 anonim válasza:
ja, előző vagyok
amúgy a középiskolákban és a koncerteken tényleg van belőlük néhány. főleg a középiskolákban, minél nagyobb, vegyülős helyről v rendezvényről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!