Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Most akkor hogy is van ez? Mindenki ugyan azt látja? (pls sokan)
A:SD! Hülye kérdésre hülye válasz. ÉRTELMETLEN!
FAKE
technikailag igen ugyan azt látjuk, de más érzelmeket vált ki bennünk((:
meg szerintem sok ember ugy van vele, hogyha megismeri a személyt akkor 'helyesebb'nek találja(:
hátjoo:DDDD
de am ugyanazt látjuk de mégse... ez ilyen mátyás királyos effektus amikor a lánynak mondta h vegyen fel ruhát meg ne is...(: (előzó voltam)
ahogy a többség mondja, ugyanaz az a kép vetítődik ki az agyunkban, de mindenkinek más az ízlése, így másnak látja azt az arcot...bár szerintem ezt eddig te is tudtad
remélem nem azért írtad, mert csúnyának tartod magad...
Az az ember, aki neked szép, nekem lehet ronda, és fordítva... miért látnánk ugyanolyannak a világot ?
pl az exbarátom arcán van egy "tűzfolt", egy nagy vörös heges rész. Van aki ettől undorodik, és rondának tartja. Engem nem zavart, gyakorlatilag észre se vettem, annyira hozzá tartozik, mint a füle vagy az orra. És a kapcsolatunk megszakadásának ehhez a dologhoz semmi köze.
Érted,miről beszélek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!