Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy álltok a fiúkhoz általánosságban?
Figyelt kérdés
Ha szétnézek a környezetemben, de akár utcán vagy bárhol, a korban hozzám illő nők szinte mindegyikét vonzónak találom, nagyon ritka az, hogy valaki taszítson. Hogy néz ez ki a másik oldalról? Nem feltétlen csak külső alapján ítélve, bár kétségtelen, hogy egy idegen esetén nem sok egyéb van, amire alapozni lehet.2011. szept. 27. 15:20
11/14 anonim válasza:
Ö hát ezen még nem gondolkodtam!Nos ha valaki rendes úgy és amennyire én szeretném és ő közelít akkor jó sok mindenkivel eltudnék képzelni valamit akkor elég ha normálisan elfogadhtóan néz ki ilyen átlag pasi mert nem vagyok igazán vizuális de a rendesség ,megbízhatóság kis vagányság,lazaság,humor az nem szokott stimmelni úgy meg örülök ha találok!
12/14 anonim válasza:
jaa ha minden körülmény egyezik olyan 40-60-80%
13/14 anonim válasza:
Háát én válogatós vagyok....
Na meg látom az emberek arcán a személyiségüket.
Van aki nem jön be...sokan.
Kb. 10 %-ra becsülöm azokat akikkel még el tudnék képzelni valamit.
Általában bejön...
14/14 huncutmókus válasza:
nem én szoktam állni, hanem a pasi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!