Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A számítógép előtt való kockulástól, hogy lehet megszabadulni, ha nincs senki akivel elmehetnék valahova?
Figyelj tesó nézd meg a Titok című filmet.....................................nekem szart se ért, de a depis haverjaimnak segített valamicskét.
Szerintem neked, se fog..........................NŐSÜLJ MEG oszt kész.
19-f-es.
csak vicceltem :P
de ha alkalmazod akkor valaminek történnie kell lehet, hogy már csak 1 kicsit kell várnod és minden jóra fordul.:-)
Én is kockulok a gép előtt, van hogy 8 órát naponta :D Mégis van barátnőm, barátaim, munkám, és életem a maradék 16 órában + még aludni is szoktam :D
Na jó, amikor meló van nem ülök előtte 8 órát :D csak 2-t :D
jaja... idegbeteg osztálytársaim, ha nem hiszed, hogy marhák mondok 1-2 dolgot .. . pl egymás ciójét szagolgatják és azzal feszítenek, kié a büdösebb... szembeköpik a tanárokat.... verekednek mint az állatok.... mindent ami mozdítható kilöknek az ablakon....
ilyen barátok nekem nem kellenek -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!