Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A számítógép előtt való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A számítógép előtt való kockulástól, hogy lehet megszabadulni, ha nincs senki akivel elmehetnék valahova?

Figyelt kérdés
Nincs se barátnőm, s barátaim sem nagyon vannak, mit csináljak? o.O 16/f
2011. szept. 26. 19:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
19:14 vagyok. Hát függőség, az biztos:D Szociális életem soha nem lesz jobb, utálom ha sok idegen ember van körülöttem, ezért nem járok sehova, és nem szeretek beszélni sem.
2011. szept. 26. 19:32
 12/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok pesti
2011. szept. 26. 19:32
 13/27 anonim ***** válasza:

Figyelj tesó nézd meg a Titok című filmet.....................................nekem szart se ért, de a depis haverjaimnak segített valamicskét.

Szerintem neked, se fog..........................NŐSÜLJ MEG oszt kész.

19-f-es.

2011. szept. 26. 19:35
 14/27 A kérdező kommentje:
baszus, 16 évesen????? Amúgy láttam a filmet, s alkalmazom is a titokot a mindennapokban :P
2011. szept. 26. 19:47
 15/27 anonim ***** válasza:

csak vicceltem :P

de ha alkalmazod akkor valaminek történnie kell lehet, hogy már csak 1 kicsit kell várnod és minden jóra fordul.:-)

2011. szept. 26. 20:03
 16/27 anonim ***** válasza:

Én is kockulok a gép előtt, van hogy 8 órát naponta :D Mégis van barátnőm, barátaim, munkám, és életem a maradék 16 órában + még aludni is szoktam :D

Na jó, amikor meló van nem ülök előtte 8 órát :D csak 2-t :D

2011. szept. 26. 21:09
 17/27 Solarian ***** válasza:
Hol laksz kérdező? Amúgy menny el bicajozni/sétálni/moziba valakikkel. Osztálytársaid csak vannak.
2011. szept. 26. 22:01
 18/27 A kérdező kommentje:

jaja... idegbeteg osztálytársaim, ha nem hiszed, hogy marhák mondok 1-2 dolgot .. . pl egymás ciójét szagolgatják és azzal feszítenek, kié a büdösebb... szembeköpik a tanárokat.... verekednek mint az állatok.... mindent ami mozdítható kilöknek az ablakon....

ilyen barátok nekem nem kellenek -.-

2011. szept. 27. 14:54
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha tényleg okosabb vagy nálunk, akkor irány jobb iskola?Vagy arrafele nincs választási lehetőség??Amúgy a titok-elég nagykamu szarság,de lehet te is a verekedős állatok szintjén vagy ha erre nem jöttél rá =D
2011. szept. 27. 15:03
 20/27 A kérdező kommentje:
nem tanulok sokkal jobban, csak nem viselkedem úgy mint egy hulye majom. A titok szerintem nem szarság, de erről nem nyitok vitát.
2011. szept. 27. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!