Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek égő a pink színű bőrdzseki?
Figyelt kérdés
Egy üzletben láttam egy ilyen dzsekit. Nekem tetszik de kíváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek nem nevetséges?2011. szept. 25. 21:07
1/14 anonim válasza:
Jajj de cukker,tegnap én is láttam olyat!Egyátalán nem ciki! 11/Metroszexujális
3/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
De ha megveszed, ne feledd hogy vegyél hozzá egy pink szoknyát, egy pink táskát, és szőke hajadba is tegyél pink csíkokat, akkor lesz a tutkeráj.. :D
7/14 anonim válasza:
Csajon is nagyon ronda, srácon meg még b_zis is.
8/14 anonim válasza:
Soha ne hallgass mások véleményére, ha öltözködésről van szó. A lényeg, hogy olyan ruhákat hordj, amiket élvezel hordani.
Viszont, ha már így kikérted külsősök véleményét, akkor én is válaszolok: a pinket világéletemben prostis színnek tartottam, de eleve már ki is ment szerintem a divatból.
9/14 szamóca.. válasza:
szegecses bőrtangával meg platform combcsizmával jóaz, iskolába főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!