Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, sőt azt is megkockáztatom, hogy szerelmes vagyok belé. :) Szeretnék vele járni, ami valószínű meg is fog történni hamaarosan. (holnap) mert beszélgettünk, és bevallottuk, hogy bejövünk egymásnak (MSN-en). Abban maradtunk, hogy holnapa részleteket dumáljuk majd meg. Szóval...szeretnék vele járni, de még ne sméroltam, és félek, hogy nem ő a megfelelő. :( Amúgy is félek az első csóktól, de vele annyira más lenne, mert mindenki undorítónak tartja, bár sztem nem az. Legalábbis eddig nem tartottam annak, de most, hogy lehet össze fogunk jönni...nemtudom, berezeltem... Hogyan mondjam el, hogy az elején szeretnék vele kézenfogva sétálni, puszi arcra, szájra(nem csók), séták... de hagyjuk a csókot azutánra mikor meglátjuk hogyan is állunk egymással..... Köszi

14/l

2009. ápr. 26. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez az egész csak rajtad múlik hogy be-e jön neked vagysem.. Ha neked tetszik akkor hajrá! :) De amúgy ne félj az első csóktol.. hívd el egy randira és adj a szájára egy puszit. A randin meg akár kezér megfoghatod ha sétáltok vagy iesmi... :)
2009. ápr. 26. 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy vagy vele de nekem a kapcsolat nagyon ritkán kezdődik csókkal, hanem rengeteg beszélgetéssel, hosszú sétákkal, tánccal... akár 1-2 hónap is eltelhet az első csókig egy-egy lánnyal

17/F

2009. ápr. 26. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!