Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Ti szoktatok nyilvánosan csókolozni, és kézenfogva járni?
Múltkor nekünk egy férfi fütyült.
A többi ember is nagyon nézett minket, viszont néhány idősebb személy elég csúnyán nézett ránk.
Lehet ,hogy nem természetes de én akkor is sokkal boldogabb vagyok így.
Mert amikor fiúkkal jártam, ők mindig összetörték a szívemet. :(
Akkor nem vagy leszbikus, csak csalódott, vagy biszexuális.
Lényeg a lényeg, a francot nem érdekli kit szeretsz és kivel vagy boldog, csak ne vidd ki az utcára.
16:56
Nehogymár az utcán ne adhassak egy csókot a szerelmemnek.
Adhatsz, csak éppen lejáratod magad, azért füttyögnek és azért néznek csúnyán. Senki nem az értelmes nőt látja benned.
A kapcsolatom anyukámmal pedig tökéletes :) Nyugodtan mondhatsz akármit, felteszem érintett vagy épp ezért sért a véleményem, ami egyben a társadalom elég jelentős részének a véleménye is.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:01
Ugyan miért lennék érintett. Amúgy tudsz ám érvelni.
Nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/user/TheAmazingAtheist#p/a/u/1/RHdwqT.. NEKED SZÓL! (minimum részben.)
A 77%-ossal maximálisan egyetértek. Én sem ítélem el a homokat, csak éppenséggel undorodom az érintkezésük látványától. Hetero vagyok, ez van. De mint már mondtam, egy "klasszikus" párost sem nézek sokkal nagyobb gusztussal.
Kérdező, ha csak a sok átverés miatt választottad ezt az utat, nem is vagy igazi leszbi, max. biszex.
Tényleg nem vagyunk olyan különbözőek musculus, mint gondoltam :D
És igen, tudok érvelni, nem pedig videokat linkelgetek, amire senki nem kíváncsi.
Ha nem tetszik a véleményem oké, elfogadom,nem vagyunk egyformák, de egyetérteni soha nem fogok veled, mert konzervatív vagyok és az is maradok.
Ja és ezt felvállalhatom anélkül, hogy bárkinek szúrná a szemét.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:13
A személyeskedés neked érvelés? Elárulom, nem az.
Személyeskedés?
Azért aközött, hogy talán érintett vagy, és a saját családi kapcsolataim firtatása között van némi különbség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!